K-popgroep TWICE komt naar Europa

De K-pop girl group TWICE zet dit najaar koers naar Europa. De groep heeft de stops voor het tweede deel van de ‘READY TO BE’-wereldtournee aangekondigd. Daarbij gaat het om enkele stops in Azië, maar ook drie stops in Europa.

Fans hebben er jarenlang op moeten wachten, maar TWICE komt dit najaar voor de allereerste keer naar Europa. De groep maakte gisteren het tweede deel van hun ‘READY TO BE’-wereldtournee bekend, die naar drie Europese steden zal komen in september.

TWICE

TWICE maakte haar debuut in 2015 en is ondertussen dus al acht jaar actief als groep. In die tijd heeft de groep al vier “wereldtournees” gedaan, maar die beperkten zich telkens tot Azië, Australië en Noord-Amerika. Maar nu komt daar dus eindelijk verandering in. Want de groep zakt af naar Europa.

In september zal TWICE halthouden in drie Europese steden. Het gaat daarbij om Londen in het Verenigd Koninkrijk op vrijdag 8 september 2023. Drie dagen later, op maandag 11 september 2023, is het de beurt aan Parijs in Frankrijk en nog eens drie dagen later zal de groep te zien zijn in Berlijn in Duitsland.

Vorige week trapte TWICE de ‘READY TO BE’-tour af met twee concerten in Seoul in Zuid-Korea. In mei zal de tour verdergaan in Australië en Japan en vanaf juni is het de beurt aan de Verenigde Staten en Canada.

Tickets

Tickets voor de Europese stops van de ‘READY TO BE’-tour gaan in voorverkoop vanaf vrijdag 28 april 2023 om 10 uur lokale tijd (dat betekent dus dat de tickets voor Londen om 11 uur Belgische tijd in voorverkoop gaan). Wie zich registreert op de website van Ticketmaster of LiveNation krijgt één dag eerder toegang tot de voorverkoop.

Tickets voor de concerten zijn hier te koop:

Meer
Lees meer...