‘Unsolved Mysteries’ seizoen 4 staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar een nieuw seizoen van de reeks Unsolved Mysteries. Het gaat al om het vierde seizoen van de reboot door Netflix, waarin we opnieuw zullen inzoomen op verschillende onopgeloste zaken. Naar goede gewoonte gaat het daarbij niet enkel om moordzaken, maar ook mysterieuze verdwijningen en paranormale fenomenen die geen verklaring lijken te hebben.

In 2020 bracht Netflix de iconische reeks Unsolved Mysteries terug en nu is het al tijd voor het vierde seizoen. Het nieuwe seizoen bestaat opnieuw uit vijf onopgeloste zaken, waarvan er eentje al jarenlang tot de verbeelding spreekt.

Unsolved Mysteries seizoen 4

In de officiële trailer voor het vierde seizoen van Unsolved Mysteries kregen we al een eerste blik op de vijf zaken die deze keer behandeld zullen worden. Het ging zo in de eerste plaats om een hoofd van een vrouw dat gevonden werd in een veld, maar nooit geïdentificeerd kon worden. De volgende zaak behandelt de mysterieuze dood van een vrouw in een kelder. De derde zaak waarop ingezoomd wordt, is eentje uit de paranormale sferen. Deze zaak zal gaan over een mysterieus vliegend wezen dat gespot werd in de buurt van Chicago.

De volgende zaak gaat over een jonge vrouw die op brutale wijze vermoord werd, terwijl haar moordenaar vrijuit ging. En de laatste zaak is er eentje die iedereen wellicht kent. Het gaat namelijk om de zaak van Jack the Ripper. Want hoewel iedereen zijn bijnaam kent, is de identiteit van deze Britse seriemoordenaar nog steeds een groot mysterie.

Vorig jaar kon een oude cold case al opgelost worden door Unsolved Mysteries. Het valt dus af te wachten of ook dit seizoen zal leiden tot antwoorden. De vijf nieuwe afleveringen van Unsolved Mysteries zijn nu te vinden zijn op Netflix.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...