‘Unsolved Mysteries’ seizoen 4 krijgt officiële trailer

Netflix heeft de officiële trailer gelost voor het vierde seizoen van Unsolved Mysteries. Daarin zal de streamingdienst opnieuw inzoomen op verschillende onopgeloste zaken. Naar goede gewoonte gaat het daarbij niet enkel om moordzaken, maar ook mysterieuze verdwijningen en paranormale zaken die geen verklaring lijken te hebben.

In 2020 bracht Netflix de iconische reeks Unsolved Mysteries terug en nu is het al tijd voor het vierde seizoen. Het nieuwe seizoen zal bestaan uit vijf nieuwe zaken, waarvan er eentje al jarenlang tot de verbeelding spreekt.

Unsolved Mysteries seizoen 4

In de trailer voor het vierde seizoen van Unsolved Mysteries krijgen we al een eerste blik op de vijf zaken die deze keer behandeld zullen worden. Het gaat zo in de eerste plaats om een hoofd van een vrouw dat gevonden werd in een veld, maar nooit geïdentificeerd kon worden. De volgende zaak behandelt de mysterieuze dood van een vrouw in een kelder. De derde zaak waarop ingezoomd zal worden, is eentje uit de paranormale sferen. Deze zaak zal gaan over een mysterieus vliegend wezen dat gespot werd in de buurt van Chicago.

De volgende zaak gaat over een jonge vrouw die op brutale wijze vermoord werd, terwijl haar moordenaar vrijuit ging. En de laatste zaak is er eentje die iedereen wellicht kent. Het gaat om de zaak van Jack the Ripper. Want hoewel iedereen zijn bijnaam kent, is de identiteit van deze Britse seriemoordenaar nog steeds een groot mysterie.

Vorig jaar kon een oude cold case al opgelost worden door Unsolved Mysteries. Het valt dus af te wachten of ook dit seizoen zal leiden tot antwoorden. De vijf nieuwe afleveringen van Unsolved Mysteries zullen vanaf woensdag 31 juli te vinden zijn op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer:

Het vierde seizoen van Unsolved Mysteries verschijnt op woensdag 31 juli op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...