‘Unsolved Mysteries Volume 2’ staat nu op Netflix

Het tweede deel van Unsolved Mysteries is sinds vandaag terug te vinden op Netflix. Het gaat opnieuw om zes afleveringen over moorden, verdwijningen en deze keer zelfs geesten.

Goed nieuws voor de betere speurneuzen onder ons, want het tweede deel van de Netflixreeks Unsolved Mysteries staats vanaf vandaag online. We krijgen opnieuw zes afleveringen te zien die elk één onopgeloste zaak belichten. En het belooft opnieuw mysterieus en spannend te worden.

Unsolved Mysteries

Unsolved Mysteries werd voor de eerste keer uitgezonden in de jaren 80. Toen was dat uiteraard niet op Netflix, maar wel op NBC. De reeks werd een gigantisch succes en telde toen het stopte in 2010 maar liefst 580 afleveringen.

Tien jaar later werd de reeks, samen met de originele makers, opgevist door Netflix. De eerste zes afleveringen verschenen op 1 juli 2020 en nu is het tijd voor de tweede lading van zes afleveringen.

Unsolved Mysteries Volume 2

Om een mysterieuze reden, die wij ook niet begrijpen, spreekt Unsolved Mysteries op Netflix niet van seizoenen maar van “volumes”. Vanaf vandaag kan je dus kijken naar het tweede volume van de reeks met zes nieuwe afleveringen.

In het nieuwe seizoen reizen we onder andere af naar Noorwegen en naar Japan voor mysterieuze zaken. In Noorwegen gaat het om een vrouw die onder een valse een hotelkamer boekte in Oslo en daar later dood aangetroffen werd. Tot op heden zijn zowel de doodsoorzaak als de identiteit van de vrouw nog steeds één groot mysterie. Maar ook de zaak in Japan is opvallend. Het gaat daarbij om inwoners van Ishinomaki, een stad die zwaar getroffen werd tijdens de tsunami van 2011. Sinds die ramp, die het leven kostte aan meer dan 20.000 inwoners, spreken de overlevenden van geesten. Een volledig overzicht van alle nieuwe afleveringen vind je hier.

Ook deze keer kunnen kijkers die meer informatie hebben over één (of meerdere) van de zaken, via de website unsolved.com hun tips delen met de makers.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...