‘Up!’-spin-off ‘Carl’s Date’ krijgt trailer die toont hoe Carl na de dood van Ellie opnieuw gaat daten

De razend populaire Disneyfilm Up! krijgt binnenkort een nieuwe spin-off. Daarin zal je hier hoe Carl voor het eerst sinds de dood van Ellie opnieuw gaat daten. Daarbij komen uiteraard de nodige zenuwen en onzekerheid kijken. Ook de hond Dug is te zien in de kortfilm Carl’s Date.

Alleen maar het vermelden van de tien minuten durende intro van Up! zal heel wat mensen tranen in de ogen bezorgen. Deze Pixar- en Disneyfilm begint namelijk met een prachtig mooie, maar zeer ontroerende samenvatting van het leven van de geliefden Carl en Ellie.

Carl en Dug

Op het einde zien we jammer genoeg hoe Ellie overlijdt. Dat Carl (Ed Asner) niet meteen klaar was voor een nieuwe relatie konden we al zien in Up!, maar daar is 14 jaar na de film verandering in gekomen. Disney en Pixar komen namelijk met een nieuwe kortfilm over Carl en zijn pratende hond Dug (Bob Peterson).

In Carl’s Date zien we hoe Carl zich klaarmaakt voor een eerste date na de dood van zijn vrouw. Daarbij twijfelt hij over welke chocolaatjes hij moet meedoen en of hij bloemen moet plukken. Carl hoopt daarbij hulp te krijgen van Dug, maar in de trailer merken we hoe die niet meteen de nuttigste antwoorden lijkt te geven.

Carl’s Date

Carl’s Date zal in de Verenigde Staten in de cinema te zien zijn voor de nieuwe Pixarfilm Elemental, die vrijdag 16 juni uitkomt. Bij ons kan je Elemental al vanaf woensdag 14 juni gaan bekijken, maar het is nog niet zeker of ook hier Carl’s Date getoond zal worden. Sowieso lijkt de kans groot dat de kortfilm later ook op Disney+ verschijnt.

Bekijk hier de trailer van Carl’s Date:

Meer
Lees meer...