‘Elemental’: Aankomende Pixarfilm krijgt nieuwe trailer

Elemental, de nieuwste film van Pixar, heeft een eerste uitgebreide trailer gekregen. Daarin krijgen we meer te zien van de hoofdpersonages Ember Lumen en Wade Ripple. Elemental is vanaf halverwege juni te zien in de cinema.

Na de deels geflopte film Lightyear hoopt Pixar binnenkort opnieuw aan te knopen met zijn oude successen. Daarvoor rekent het op de veelbelovende film Elemental. Die animatiefilm doet – vooral door de personages – denken aan Inside Out. In beide films zijn de hoofdrollen namelijk weggelegd voor ‘speciale personages’.

Ember Lumen en Wade Ripple

Elemental gaat namelijk over de vier elementen: water, vuur, aarde en lucht. In de film zien we hoe alle personages onder een van die vier categorieën vallen. Iedereen woont daarbij in Element City, maar de elementen zelf houden zich wel zo weinig mogelijk met elkaar bezig. Zo woont Ember Lumen bij haar familie in Firetown. Daar leert ze toevallig het waterelement Wade Ripple kennen. Die haalt haar uit haar comfortzone en doet haar de rest van de omgeving ontdekken. Zo zullen ze samen merken dat ze, ondanks de grote verschillen, toch veel met elkaar gemeen hebben. Uiteraard is er in hun omgeving wel veel vijandigheid tegen hun sterke band.

De stem van Ember Lumen wordt in Elemental verzorgd door Leah Lewis, die je kan kennen van de serie Nancy Drew en de Netflixfilm The Half of It. Mamoudou Athie verzorgt dan weer de stem van Wade Ripple. Hem kan je kennen van de Netflixserie Archive 81 en de film Jurassic World: Dominion. Daarnaast verzorgen ook onder andere Mason Wertheimer (Clod), Wendi McLendon-Covey (Gale) en Catherine O’Hara (Brook Ripple) stemmen in Elemental.

Bekijk de trailer van Elemental hier:

Elemental is in de cinema te zien vanaf woensdag 14 juni.

Meer
Lees meer...