Left Right
scrollTop top

Videoclip ‘Waterval’ van nieuwe K3 verschijnt deze week


K3 waterval
© VTM

Iedereen die de finale van K2 zoekt K3 heeft gezien, zit waarschijnlijk nog steeds met Waterval in z’n hoofd. Het nummer is al te vinden op streamingdiensten, maar heeft voorlopig nog geen videoclip. Daar komt komende vrijdag, op 3 december 2021, verandering in.

Afgelopen zaterdag kregen we te zien hoe Julia K2 zoekt K3 won en zo de plaats van Klaasje in de groep innam. Veel tijd om te genieten van haar overwinning is er niet. Want volgende week staat Julia al samen met Hanne en Marthe op de Studio 100 Rewind Party (die al zeker doorgaat) en deze week krijgen we al de videoclip van Waterval te zien.

Waterval

In de finale van K2 zoekt K3 kregen we te zien dat de vier finalisten allemaal Waterval ingezongen hebben en dat ze ook de videoclip voor het nummer opgenomen hebben. De versies van Diede, Celester en Amy zullen we mogelijk nooit te zien krijgen, maar die van Julia verschijnt deze week op YouTube.

Vanaf vrijdag 3 december 2021 om 17 uur zal je de videoclip van Waterval kunnen vinden op het YouTubekanaal van de meidengroep. Daarin krijgen we dus voor de eerste keer de nieuwe K3 samen te zien, nadat we het in de finale met een rollend scherm van Marthe uit haar eigen woonkamer moesten doen.

Beluister hier nog eens de oorwurm Waterval van K3:

Zo kondigde Studio 100 de videoclip aan:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…