Volledige cast ‘Scott Pilgrim vs. the World’ keert terug voor ‘Scott Pilgrim The Anime’ op Netflix

Netflix heeft een nieuwe anime aangekondigd. Het gaat om Scott Pilgrim The Anime, dat geïnspireerd is op de graphic novel Scott Pilgrim van Bryan Lee O’Malley. In 2010 werd die graphic novel al verfilmd als Scott Pilgrim vs. the World met Michael Cera in de hoofdrol en hij zal, net zoals de rest van de cast, terugkeren voor Scott Pilgrim The Anime.

Scott Pilgrim komt binnenkort terug. Netflix heeft namelijk een anime rond het personage aangekondigd. Daarbij zal Michael Cera, die de rol al speelde in de film Scott Pilgrim vs. the World in 2010, opnieuw in de huid kruipen van Scott Pilgrim. Daarnaast keert ook zowat de volledige cast uit de film terug.

Scott Pilgrim The Anime

Veel is er nog niet geweten over Scott Pilgrim The Anime. Maar fans van de film Scott Pilgrim vs. the World hebben alvast iets om naar uit te kijken. Netflix deelde vandaag met een video de cast van de reeks en daarin merken we dat zowat iedereen die in de film uit 2010 te zien was zijn of haar rol zal hernemen in de anime.

Zo zal Michael Cera dus de rol van Scott Pilgrim opnieuw voor z’n rekening nemen en keert Mary Elizabeth Winstead terug als Scotts love interest Ramona Flowers. Daarnaast zijn ook de namen van Satya Bhabha (Matthew Patel), Kieran Culkin (Wallace Wells), Chris Evans (Lucas Lee), Anna Kendrick (Stacey Pilgrim), Brie Larson (Envy Adams), Alison Pill (Kim Pine), Aubrey Plaza (Julie Powers), Brandon Routh (Todd Ingram), Jason Schwartzman (Gideon Graves), Johnny Simmons (Young Neil), Mark Webber (Stephen Stills), Mae Whitman (Roxie Richter) en Ellen Wong (Knives Chau) te zien in de teaser.

Originele bedenker

Naast de cast keert ook Edgar Wright terug. Hij regisseerde Scott Pilgrim vs. the World en zal bij Scott Pilgrim The Anime executive producer zijn, samen met BenDavid Grabinski. Bryan Lee O’Malley, die de originele graphic maakte, zal eveneens betrokken zijn bij Scott Pilgrim The Anime. Hij zal het script schrijven en showrunner zijn voor de reeks.

In een statement maakt Wright ons al warm voor de anime: “Originele bedenker Bryan Lee O’Malley en schrijver BenDavid Grabinski hebben een anime gemaakt over Scott Pilgrim dat het universum niet enkel uitbreid, maar ook … Wel ja, je zal het zelf moeten zien. Ik ben superblij dat ik er mee voor heb kunnen zorgen om de volledige originele cast terug te halen om de stem van hun personage te verzorgen in dit geweldige nieuwe avontuur. You’re in for a treat.”

Bekijk hier de aankondiging van de cast:

Er is nog geen releasedatum bekend voor Scott Pilgrim The Anime. Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...