Disney+ deelt eerste beelden serie ‘Life & Beth’ met Amy Schumer

De streamingdienst Disney+ heeft zonet een eerste blik onthult op de originele komedieserie Life & Beth, die binnenkort exclusief bij Star op Disney+ gestreamd kan worden. Comédienne Amy Schumer schittert in de hoofdrol. Haar kennen we nog goed uit films als Trainwreck, Snatched en I Feel Pretty.

De nieuwe, aankomende reeks Life & Beth zal Amy Schumer niet enkel in de hoofdrol hebben, want zij schreef, regisseerde en produceerde de serie ook. Wanneer die zal uitkomen is nog niet bekend, wel is geweten dat het uit tien afleveringen zal bestaan.

Life & Beth

Life & Beth vertelt dus het verhaal van Beth (Schumer), een vrouw wiens leven er op papier best goed uitziet. Iedereen met wie ze opgroeide kijkt naar haar op, ze verdient goed de kost als wijndistributeur, heeft een langdurige relatie met een succesvolle man en woont in Manhattan.

Maar wanneer een onverwacht incident Beth dwingt om zich met haar verleden bezig te houden, verandert haar leven voorgoed. Via flashbacks naar haar tienerjaren begint Beth te leren hoe ze is geworden wie ze is en wie ze wil worden. We volgen Beth op haar pad om een grootser, moediger en authentieker leven op te bouwen. Daarbij leert ze hoe ze zichzelf beter kan uitdrukken en op een meer bewuste manier kan leven. Haar persoonlijke reis doorheen het verleden zal een sterke bron van trauma, humor en vooruitgang zijn. 

Crew

Naast Amy Schumer dienen ook Kevin Kane, Daniel Powell en Ryan McFaul als uitvoerende producenten. In de serie schitteren ook Michael Cera (Superbad, Juno), Susannah Flood (Chicago Fire, For The People) en Violet Young (Chicago P.D., Genius), die de rol van de jongere Beth vertolkt. 

Gaststerren zijn Kevin Kane (The Irishman), stand-upcomédienne Yamaneika Saunders, Laura Benanti (Supergirl, tick,tick…Boom!), Larry Owens (Search Party), Michael Rapaport (Atypical), en ook comédienne Rosebud Baker en komiek LaVar Walker. 

Bekijk hieronder de eerste beelden van Amy Schumers nieuwe reeks:

Nog geen abonnement op Disney+? Geen zorgen! Klik hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...