Acteur Chris Evans is ‘Sexiest Man Alive 2022’

Het is nog maar november, maar toch beginnen de eindejaarslijstjes al stilaan te verschijnen. Een van de bekendste ‘verkiezingen’ van het jaar is die van Sexiest Man Alive van het Amerikaanse magazine People. Vorig jaar ging die titel nog naar acteur Paul Rudd, maar dit jaar is het aan zijn Marvel-collega Chris Evans. Ook de top 10 werd bekendgemaakt.

Elk jaar wordt er halsreikend uitgekeken naar de verkiezingen van Sexiest Man Alive van het magazine People. Daarin wordt iedere keer een lijst opgesteld van de meest sexy beroemdheden ter wereld, waarvan de eerste plaats bekroond wordt met de Sexiest Man Alive-titel.

Sexiest Man

Het Amerikaanse magazine People verkiest elk jaar de meest sexy man ter wereld. De afgelopen jaren ging de titel al naar acteurs als Chris Hemsworth, Ryan Reynolds, John Legend, Michael B. Jordan en vorig jaar nog Ant-Manacteur Paul Rudd. Ook dit jaar zocht het publiek het in de Marvel-sferen, want de titel van Sexiest Man Alive 2022 is voor acteur Chris Evans (41).

Naast Chris Evans staan ook muzikant Kendrick Lamar, sporter Aaron Judge en acteurs George Clooney, Robert Pattinson, Ke Huy Quan, Jo Koy, Diego Luna en Dwayne Johnson in de lijst. De rest wordt later bekendgemaakt.

Chris Evans

Maar toch schittert er maar één naam bovenaan. Evans is vooral bekend door zijn rol als Captain America in het Marvel Cinematic Universe. In die rol was hij tussen 2011 en 2019 verschillende keren te zien. Na Avengers: Endgame gaf hij zijn schild aan acteur Anthony Mackie, die vanaf nu de rol van Cap binnen het MCU overneemt.

Na zijn avontuur bij Marvel Studios was hij de laatste tijd nog te zien in onder andere Knives Out en The Gray Man en was hij laatst ook te horen als Buzz Lightyear in de film Lightyear. “Mijn mama gaat zo blij zijn”, liet Evans al weten aan People. “Ze is trots op alles wat ik doe, maar dit is iets waar ze ook echt over kan opscheppen.”

Meer
Lees meer...