‘The Gray Man’ met Ryan Gosling en Chris Evans staat nu op Netflix

Hij is er ein-de-lijk! De langverwachte actiethriller The Gray Man met Ryan Gosling, Chris Evans, Regé-Jean Page en Ana de Armas in de hoofdrollen staat vanaf nu op Netflix. Een film met zo’n sterke cast, ook nog eens geregisseerd door de gebroeders Russo, belooft volgens ons niets anders dan een razendspannend avondje Netflix.

The Gray Man is gebaseerd op het gelijknamige boek van auteur Mark Greaney. Regisseurs Anthony en Joe Russo herwerkten het werk nu naar de duurste Netflixfilm aller tijden. De broers zijn een bekend regisseursduo en waren zo al eerder verantwoordelijk voor verschillende Marvelfilms, waaronder Captain America: Civil War en Avengers: Endgame. Voor Netflix maakten de broers ook al de film Extraction.

The Gray Man

Voor de film zette Netflix een bedrag van maar liefst 200 miljoen dollar (186 miljoen euro) opzij. We krijgen dan ook een ware topcast voorgeschoteld, waaronder Marvelacteur Chris Evans, The Notebook-ster Ryan Gosling, Bondgirl Ana de Armas en Bridgerton-acteur Regé-Jean Page.

In The Gray Man speelt Ryan Gosling een naamloze figuur die in de gevangenis is beland voor moord. Hij komt echter vrij wanneer hij wordt gerekruteerd door de CIA. Ze halen hem aan boord bij het Sierra-project. Dat bestaat uit een groepje sterk getrainde agenten die worden ingezet voor vrijwel onmogelijke missies. Gosling is de zesde rekruut in het rijtje en krijgt daardoor de codenaam Sierra Six toegekend. Wanneer Six bij een missie echter meer informatie te horen krijgt dan de bedoeling was, keert hij zich tegen zijn opdrachtgevers en zij tegen hem.

De veelbelovende actiethriller, The Gray Man, is vanaf nu te zien op Netflix.

Bekijk hieronder de officiële trailer van The Gray Man:

The Gray Man staat nu op Netflix. Liever een serie? Kijk dan eens tussen onze top 50 beste series op de streamingdienst.

Meer
Lees meer...