Marvel Studios lost trailer van ‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’ opnieuw in superklein Ant-Man-formaat

Enkele uren na de release van de officiële trailer van Ant-Man and the Wasp: Quantumania heeft Marvel een nieuwe speciale versie gelost. Het gaan om een zogenaamde “Ant-Size Version”.

Marvel Studios heeft dinsdag de eerste officiële trailer gedeeld van Ant-Man and the Wasp: Quantumania. In die film kruipt Paul Rudd opnieuw in de huid van Scott Lang of Ant-Man, de piepkleine superheld. Dat deed hij eerder al in Ant-Man (2015) en het vervolg Ant-Man and the Wasp (2018). Tussendoor was Rudd ook te zien in Captain America: Civil War (2016) en Avengers: Endgame (2019). In die films kon hij altijd rekenen op de hulp van zijn vriendin Hope van Dyne als de al even kleine Wasp. Die rol wordt gespeeld door Evangeline Lilly.

Om in het thema te blijven van de superkleine superhelden die de hoofdrol spelen in Ant-Man and the Wasp: Quantumania kwam Marvel Studios met een hilarisch idee. Ze deelden op hun YouTubekanaal namelijk de trailer van de aankomende film in een miniformaat, speciaal op maat voor Ant-Man en de rest van de groep. Heel nuttig is deze nieuwe video niet, want de trailer is zo klein dat je er haast niets op kan zien, maar het idee is wel leuk gevonden.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Met Ant-Man and the Wasp: Quantumania gaat het Marvel Cinematic Universe (MCU) Phase Five in. Daarmee zitten we middenin The Multiverse Saga. Die loopt namelijk van Phase Four – dat binnenkort eindigt met Black Panther: Wakanda Forever – tot en met Phase Six.

De derde film van Ant-Man zal de kleine superheld samen met zijn familie door een dom ongeluk naar de Quantum Realm brengen. Daar zullen ze geconfronteerd worden met een blauwe Kang the Conqueror (Jonathan Majors)

Bekijk hier de superkleine trailer van Ant-Man and the Wasp: Quantumania:

Ant-Man and the Wasp: Quantumania verschijnt woensdag 15 februari 2023 in de cinema.

Meer
Lees meer...