‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’ krijgt eerste officiële trailer

Marvel zet volgend jaar Phase Five van het Marvel Cinematic Universe (MCU) in. Dat doet het met de film Ant-Man and the Wasp: Quantumania en die heeft nu zojuist een eerste officiële trailer gekregen.

Met Black Panther: Wakanda Forever komt er begin november een einde aan Phase Four van het Marvel Cinematic Universe. Maar The Multiverse Saga (van Phase Four tot en met Phase Six) gaat in 2023 wel gewoon door. De eerste film die we daarvan zullen krijgen, wordt op woensdag 15 februari gereleaset. Het gaat om Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Cast

Voor Ant-Man and the Wasp: Quantumania kruipt Paul Rudd opnieuw in de huid van Scott Lang of Ant-Man. Dat deed hij voor het eerst in 2015 voor de film Ant-Man en in 2018 opnieuw voor het vervolg Ant-Man and the Wasp. Tussendoor was Rudd ook te zien in Captain America: Civil War (2016) en Avengers: Endgame (2019).

Net als in die vier vorige films zal Evangeline Lilly ook deze keer te zien zijn als Hope van Dyne of Wasp. Ook Michael Douglas en Michelle Pfeiffer keren terug als respectievelijk Henk Pym en Janet van Dyne, de ouders van Hope. Nieuw is Kathryn Newton in de rol Cassie Lang, de dochter van Ant-Man die ook een gelijkaardig pak als haar vader zal krijgen.

Quantum Realm

In Ant-Man and the Wasp: Quantumania zal het vertrouwde viertal door een dom ongeluk samen op avontuur belanden in de Quantum Realm. Daar zullen ze heel wat gevaren moeten overwinnen en een manier moeten vinden om terug te keren naar de ‘gewone’ wereld.

Bekijk de trailer van Ant-Man and the Wasp: Quantumania:

Ant-Man and the Wasp: Quantumania verschijnt woensdag 15 februari 2023 in de cinema.

Meer
Lees meer...