‘The Batman’ met Robert Pattinson krijgt vervolg

The Batman krijgt een sequel. Dat heeft Warner Bros. laten weten op CinemaCon. De film, waarin Robert Pattinson voor het eerst in de huid van de superheld kroop, werd goed gesmaakt door filmcritici en het grote publiek. Daardoor kon een vervolg bijna niet uitblijven.

The Batman met Robert Pattinson in de hoofdrol krijgt een vervolg. In The Batman, die eerder dit jaar verscheen, nam Pattinson voor het eerst de legendarische rol voor z’n rekening. Daarvoor kreeg de acteur heel wat lovende commentaar. Daarom heeft de filmstudio nu ook officieel bekendgemaakt dat Pattinson zal terugkeren in een tweede film van The Batman.

Sequel The Batman

Regisseur Matt Reeves maakte het nieuws over de sequel zelf bekend tijdens CinemaCon. Daarbij bevestigde hij ook dat hij de regie opnieuw voor z’n rekening zal nemen. Reeves zal ook verantwoordelijk zijn voor het script van de tweede film in de nieuwe Batman-franchise.

Voor die film zal hoofdrolspeler Robert Pattinson uiteraard terugkeren. Hij werd gelauwerd voor de diepgang die hij aan het personage gaf in de film. Het wordt dus zeker interessant wat er in de tweede film met het personage zal gebeuren.

Hoogste box office van het jaar

Dat er een vervolg van The Batman komt, mag niet verbazen. De eerste film werd namelijk een gigantisch succes. De film verscheen vorige maand in de zalen en heeft voorlopig de hoogste box-officecijfers van het jaar. In totaal bracht The Batman al 759 miljoen dollar op. Daarnaast is het ook de enige film naast Spider-Man: Nog Way Home die sinds de coronapandemie meer dan 100 miljoen dollar wist op te brengen in het openingsweekend.

Bekijk hier nog eens de trailer van The Batman:

Meer
Lees meer...