‘The Batman’ zal (waarschijnlijk) al vanaf volgende maand te bekijken zijn via streaming

De film The Batman is nog maar sinds begin deze maand te zien in de bioscoop, maar toch zal hij binnenkort al via streaming te bekijken zijn. Dat meldt Deadline. In The Batman zien we voor het eerst Robert Pattinson in de rol van Bruce Wayne, bijgestaan door Zoë Kravitz als Catwoman.

Als alles goed gaat, dan zal The Batman vanaf volgende maand al te bekijken zijn op je eigen televisie of laptop. Het Amerikaanse platform Deadline kon door een glitch op de website van streamingdienst HBO Max namelijk opmaken dat de film in april al op het platform komt.

The Batman

The Batman is de nieuwste film van regisseur Matt Reeves, waarin acteur Robert Pattinson voor de eerste keer in de huid van Bruce Wayne kruipt. Tot nu toe zijn de recensies lovend en haalt de film een score van 85 procent op Rotten Tomatoes. Volgens veel fans toont Pattinson de meer verlegen en schuwe kant van het personage, wat het verhaal ten goede komt. Ook de chemie tussen Batman en Catwoman wordt in deze film extra benadrukt.

De film speelt nog steeds in de cinema, maar toch moeten ook fans die liever thuis blijven niet meer lang wachten. The Batman is normaal gezien al vanaf 19 april beschikbaar op het platform HBO Max, wat betekent dat het waarschijnlijk niet veel later bij ons op Streamz zal verschijnen. Dat meldde Deadline, nadat het platform een glitch vond op de website van HBO Max. Daarop stond dat de film dus volgende maand al in première zou gaan via streaming. Een bron binnen Warner Bros. bevestigde dit nieuws.

Het is niet de eerste keer dat films van WarnerMedia zo snel op de streamingdienst HBO Max verschijnen, want tijdens de coronaperiode besliste het bedrijf zelfs om een aantal films meteen op de streamingdienst te zetten. Dat zal in de toekomst ook het geval zijn met Moonshot. Wanneer The Batman dan precies op Streamz zal verschijnen, is nog niet bekend.

Bekijk de trailer van The Batman hier:

Meer
Lees meer...