Nieuwe fan-made teasers van ‘The Batman’ met Robert Pattinson

Er is nieuw beeldmateriaal opgedoken van de volgende film over Batman, The Batman. De foto’s, door fans gemaakt, tonen ons onder andere de nieuwe ‘Batmobile’ en hoe Robert Pattinson eruitziet als Batman.

Drie nieuwe foto’s zijn vrijgegeven als teaser voor de film die in 2022 zal verschijnen. Op de foto’s zien we Robert Pattinson volledig in de ‘Batsuit’ als Batman en een blik op de nieuwe ‘Batmobile’. Die wagen van de hoofdrolspeler is al altijd speciaal geweest in alle films rond de gemaskerde held. In het verleden kreeg acteur Adam West een auto met twee ronde koepels, Christopher Nolan gebruikte in zijn Dark Knight Trilogy een soort futuristische tank. Nu is het zoals de wagen begon in de comics van Batman, een gewone sportwagen met heel wat upgrades.

Focus op jonge Bruce Wayne

The Batman zal een reboot zijn van de originele films en plaatst de focus op de jonge Bruce Wayne. Die is bezig aan zijn tweede jaar als held in Gotham City en jaagt de seriemoordenaar The Riddler neer. Robert Pattinson speelt de hoofdrol naast Colin Farrell, Andy Serkis, Paul Dano, Jeffry Wright en Zoë Kravitz.

Normaal Ben Affleck in de hoofdrol

Ondertussen zijn ze al zeven jaar aan het werken aan deze film. In het begin waren de plannen om Ben Affleck regisseur en producer te laten zijn en ook nog eens de hoofdrol te geven. Hij had evenwel moeite met het script, de productie van Justice League kwam tussenbeide en Affleck kampte met verslavingen. De acteur nam daarna afstand van het project en dus werd zijn hoofdrol aan Robert Pattinson gegeven in 2019. Door Covid-19 heeft de film heel wat problemen gehad en vertraging opgelopen. Op 4 maart 2022 zal de film in de bioscoop verschijnen.

Meer
Lees meer...