Cole Sprouse en Lana Condor reizen naar Mars in trailer nieuwe HBO Max-film ‘Moonshot’

Wie dacht dat enkel Netflix cheesy romantische films kon produceren, zal aangenaam verrast zijn door het feit dat ook streamingdienst HBO Max er nu eentje in de aanbieding heeft. De aankomende HBO Max-film is een sciencefiction romantische komedie genaamd Moonshot, met niemand minder dan Riverdale-acteur Cole Sprouse en Lana Condor uit de To All the Boys-filmreeks in de hoofdrollen. Deze nieuwe romcom komt al op 31 maart 2022 naar HBO Max, bij ons zal het waarschijnlijk iets later op Streamz te zien zijn.

Warner Bros. onthulde onlangs de trailer voor de nieuwe futuristische romcom Moonshot van HBO Max. Die krijgt gepast op de achtergrond de soundtrack My Universe van Coldplay en BTS.

Moonshot

Daarin zien we hoofdrolspelers Cole Sprouse en Lana Condor als twee studenten, genaamd Walt en Sophie. Zij bundelen hun krachten om aan boord te geraken van een spaceshuttle die naar Mars gaat. Die planeet is nu namelijk gekoloniseerd en helemaal omgevormd door het beste dat de mensheid te bieden heeft. “Een romantische komedie met een scifi-twist”, omschrijft de synopsis.

Maar eigenlijk gaat Sophie gewoon achter haar liefje Calvin (Mason Gooding) aan, die op Mars werkt. Een langeafstandsrelatie van zo’n niveau lijkt namelijk niet echt te werken, en dat na acht jaar samenzijn. Walt besluit haar te helpen door stiekem mee aan boord van het ruimteschip te sluipen, want hij droomde als kind al – wie niet eigenlijk – van een reis naar Mars.

Cast en crew

Naast Sprouse, die we beter kennen als Jughead uit Riverdale en Condor, bekend van haar rol als Lara Jean in de To All the Boys I’ve Loved Before-franchise, spelen ook Mason Gooding (Love, Victor, Scream 5) , Emily Rudd (Fear Street), Lukas Gage (The White Lotus), Zach Braff (Cheaper by the Dozen), comédienne Michelle Buteau en Christine Adams (Black Lightning) mee in Moonshot.

De film is geregisseerd door Christopher Winterbauer, die eerder al de film Wyrm uit 2019 regisseerde. De producers van de film zijn Greg Berlanti, Sarah Schechter, Jill McElroy en Jenna Sarkin. Die eerste twee produceten ook al de hitreeks Riverdale van The CW. Daarnaast hebben ze een contract met WarnerMedia voor vier films.

Bekijk hieronder de trailer met de gepaste soundtrack van Coldplay en BTS:

Moonshot verschijnt vanaf 31 maart 2022 op HBO Max. Bij ons zal de film waarschijnlijk ietsjes later naar Streamz komen.

Meer
Lees meer...