‘The Batman’-bezoekers in de Verenigde Staten opgeschrikt door echte vleermuis in bioscoopzaal

Batman-fans uit Austin, Texas werden dit weekend opgeschrikt door een vleermuis. Tijdens een screening van de nieuwe The Batman-film met Robert Pattinson, liet een fan namelijk een echte vleermuis los in de zaal. Uiteindelijk zorgde het personeel ervoor dat het dier de zaal verliet.

Filmfans van over de hele wereld zijn op dit moment aan het genieten van de release van The Batman. Toch waren er een aantal Amerikaanse fans die tijdens een van de vertoningen de schrik van hun leven kregen. In Austin, Texas vloog er namelijk een echte vleermuis door de zaal.

Vleermuis

Sinds vorige week is de veelbesproken film The Batman overal ter wereld te zien in de bioscoop. De film van regisseur Matt Reeves ontving na zijn eerste dagen al heel wat positieve reviews, waarbij heel wat media het al vergeleken met The Dark Knight, van regisseur Christopher Nolan. In de nieuwe versie is acteur Robert Pattinson voor de eerste keer te zien in de rol van Bruce Wayne, en hij kon meteen op veel schouderklopjes rekenen. Volgens een aantal recensies geeft de Britse acteur de duisternis en de depressiviteit van het personage perfect weer.

Die duisternis werd in één van de vertoningen van The Batman in Austin, Texas nog beter weergegeven, toen een bezoeker besliste om een levensechte vleermuis in de zaal los te laten. Een Twitteraar deelde een video waarin te zien was hoe de vleermuis de bioscoopzaal rondvloog.

Een andere kijker, die in dezelfde zaal zat, deelde daaronder nog een aantal beelden van het cinemapersoneel dat probeerde om het dier naar buiten te lokken. Daarin was te horen hoe de vrouw het publiek informeerde. “We gaan alle lichten doven. Als je je niet comfortabel voelt om met een vleermuis in een donkere ruimte te zitten, dan moet je nu vertrekken.” Van een 4D-ervaring gesproken …

Bekijk de video’s hier:

https://twitter.com/Jeremiah24_/status/1499925051482820610
Meer
Lees meer...