‘Star Wars’-spin-off ‘Andor’ met Diego Luna in de hoofdrol krijgt trailer

Lucasfilm heeft een nieuwe trailer gelost van Andor, de spin-off van Star Wars-film Rogue One. De nieuwe reeks draait rond Cassian Andor, gespeeld door Diego Luna, en is vanaf 21 september 2022 te zien op Disney+.

Fans van Star Wars hebben de voorbije jaren niet op hun honger moeten zitten. Naast de vele films lost Disney+ regelmatig een nieuwe spin-off. Zo kan je op de streamingdienst ondertussen al kijken naar onder andere meerdere seizoenen van The Mandalorian. Daarnaast kwam Disney+ recent ook met Obi-Wan Kenobi en The Book of Bobba Fett.

Op 21 september 2022 komt daar nog een nieuwe serie bij. Dan verschijnen op Disney+ namelijk de eerste drie afleveringen van Andor. Die serie is een spin-off van de film Rogue One en speelt zich vijf jaar voor de gebeurtenissen uit die film af. In die periode vormt de Rebel Alliance zich die het zal opnemen tegen het Galactic Empire.

Diego Luna

Het hoofdpersonage uit Andor is, zoals de naam al doet vermoeden, Cassian Andor. Hij is een dief die zich uiteindelijk bij de rebellen zal voegen. De rol wordt, net als in Rogue One, gespeeld door Diego Luna (Y tu mamá también, Narcos: Mexico). Naast hem zijn er ook onder andere rollen weggelegd voor Genevieve O’Reilly (Avatar), Adria Arjona (Pacific Rim: Uprising) en Stellan Skarsgård (Chernobyl, Dune).

Bekijk hier de trailer van Andor:

Andor is vanaf 21 september 2022 te zien op Disney+.

Meer
Lees meer...