‘Star Wars’-reeks ‘The Book of Bobba Fett’ is vanaf vandaag te zien op Disney+

Niet alleen Marvelfans worden op hun wenken bediend, want Disney+ komt vandaag ook met een nieuwe Star Wars-reeks. The Book of Bobba Fett vertelt het verhaal van, hoe kan het ook anders, Bobba Fett, die de fans voor het eerst zagen in The Empire Strikes Back en later ook in populaire serie The Mandalorian. De reeks telt zeven afleveringen, en zal dus vanaf vandaag, 29 december 2022, iedere woensdag te zien zijn op Disney+.

Hoewel hij dus al eerder te zien was in andere Star Wars-projecten, zal de reeks The Book of Bobba Fett eindelijk meer vertellen over het personage Bobba Fett en zijn achtergrond. De serie is de eerste van veel aankomende Star Wars-series in 2022 en later. Hierna volgen onder andere ook nog Obi-Wan Kenobi, Andor, Ahsoka, Rangers of the New Republic en meer.

Wie is Bobba Fett?

Bobba Fett is voor velen nog een mysterie. In The Empire Strikes Back werd hem door niemand minder dan Darth Vader de taak gegeven om de volledige Millennium Falcon gevangen te nemen. Toch kregen fans niet veel te weten over zijn beweegredenen en geschiedenis. Tot hij terugkeerde in de Disney+-serie The Mandalorian. Daar werd bij velen het zaadje écht geplant. Wie is Bobba Fett en waarom doet hij wat hij doet? Daar probeert deze nieuwe serie nu een antwoord op te vormen.

Over het exacte verhaal in The Book of Bobba Fett is weinig geweten. Maar wat we wel weten is dat Temuera Morrison terug de rol van Bobba Fett op zich neemt, naast actrices Ming-Na Wen (Fennec Shand) en Jennifer Beals (Twi’lek). Of er ook een tweede seizoen van de reeks komt, is nog niet bekend. Maar tot dan kan je vanaf vandaag zeven weken lang genieten van The Book of Bobba Fett op Disney+

Bekijk de trailer van The Book of Bobba Fett hier:

Heb je nog geen abonnement op Disney+?  Klik hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...