Opnames nieuwe ‘Star Wars’-serie ‘The Book Of Boba Fett’ afgerond

De opnames voor het eerste seizoen van The Book Of Boba Fett zitten erop. Die nieuwe Star Wars-reeks verschijnt later dit jaar op Disney+.

Het eerste seizoen van The Mandalorian verscheen anderhalf jaar geleden op Disney+ bij de lancering van de streamingdienst. De reeks die deel uitmaakt van de Star Wars-franchise was meteen een gigantisch succes en heeft er ondertussen al twee seizoenen opzitten.

Ondertussen is The Mandalorian ook al verlengd voor een derde seizoen. Daarnaast komen er ook heel wat spin-offs van de reeks. Eén van de eerste die daarvan uitkomt, is The Book of Boba Fett. Die naam zorgde aanvankelijk voor enige verwarring omdat de reeks niet opgenomen was bij een grote aankondiging van Disney+ voor als zijn plannen rond de Star Wars-franchise. Daardoor dachten sommige volgers aanvankelijk dat de reeks zou dienen als derde seizoen van The Mandalorian. Disney bevestigde echter dat het wel degelijk om een aparte reeks gaat.

Ming-Na Wen

De opnames van The Book of Boba Fett zijn nu juist afgerond. Dat blijkt uit een tweet van actrice Ming-Na Wen. Zij postte dinsdag op Twitter een foto met het “wrap gift” dat ze kreeg voor haar werk aan de reeks. Dat bevat tientallen dozen latex handschoenen en shorts van Star Wars. “Ik weet het, sexy”, schrijft de actrice bij de foto’s.

Meer
Lees meer...