Vrouw krijgt paniekaanval na deze optische illusie: zie jij het?

Een Amerikaanse vrouw beleefde de schrik van haar leven toen ze door het raam naar de vuilniszak in haar tuin keek. Na haar “straight-up panick attack“, bleek het uiteindelijk gewoon om een optische illusie te gaan. Kan jij het enge beeld in haar vuilnisbak zien?

De Amerikaanse Sammi Jorgensen was op haar honden aan het letten die buiten rondliepen. Toen ze door haar raam naar de vuilniszak in haar tuin keek, zag ze echter iets wat haar volledig choqueerde. Ze postte haar getraumatiseerde reactie op TikTok. Die video ging ondertussen viraal met al meer dan 758.000 views.

Optische illusie

Terwijl de vrouw binnen in haar huis stond, richtte ze de camera naar buiten en legde uit wat er gebeurde. “Ik keek naar de honden en ik zag iets naar me kijken in de vuilnisbak,” zei ze. “Zie je het?”, vroeg Sammi aan haar volgers. “Het lijkt wel een dode kat!” Wanneer ze inzoomt, zien we waarom Sammi zo in paniek schoot: een puntig stel oren, een gestreept gezicht en twee kattenogen die recht in de camera staarden.

De Tiktokster schrok zich dood en vertelde dat ze door die optische illusie een paniekaanval had gekregen. Maar gelukkig kwam ze al snel tot een realisatie, die ze opgelucht meedeelde aan haar volgers. “Het is een zak met kattenvoer,” zei ze in volle opluchting. “Ik was mijn schoenen al aan het aantrekken om mijn katten aan het tellen,” gaf Jorgensen toe. “Het lijkt ook juist op een van mijn katten, dus het was volle paniek”.

Bekijk hier de TikTok video:

@sammij_b3 It’s too early #PassTheBIC #fyp #opticalillusion #catfood #catsoftiktok #traumatized #ScreamItOut #anxiety #comedy ♬ original sound – Sammi Jorgensen
Meer
Lees meer...