Vrouw weggestuurd uit Disney World door “ongepaste outfit”

Een nieuwe week betekent nieuwe TikTok-verhalen. Deze keer geen lifehacks of grappige trends, maar wel een opvallend verhaal uit Disney World. Een vrouw, Nicole De Los Reyes (@nicole.delosreyes) vertelt op de app namelijk hoe ze bijna werd weggestuurd door de outfit die ze droeg.

Een vrouw die voor moederdag met haar gezin een bezoekje bracht aan het Walt Disney World Resort in Orlando vertelt in een TikTok-video over haar ervaring. In het park is ze namelijk aangesproken op haar kledij, waarna de medewerkers haar vroegen iets anders aan te trekken. Dat deed ze uiteindelijk, maar de video opende wel een groter debat rond de dress code van Disney.

Dress code

Wie op een zonnige dag naar Disney World in Orlando, Florida wil trekken, moet misschien twee keer nadenken over de outfit die ze aantrekken. Een vrouw, Nicole De Los Reyes, vertelde op TIkTok namelijk over haar ervaring in het park. “Het is gebeurd. Ik ben aangesproken op mijn outfit in Disney. Ze vroegen me om te vertrekken of om een T-shirt aan te doen. Dus nu ga ik een shirt aandoen”, klonk het in de video.

In de video was te zien hoe Nicole een wit topje droeg. Maar dat was volgens de medewerkers van het park dus te weinig. Uiteindelijk kreeg de vrouw een T-shirt, maar die aanvaardde ze niet. Ze ging terug naar haar hotelkamer om iets anders aan te trekken. Haar verhaal en de TikTok-video zorgden voor een groter debat. De video haalde meer dan 1,6 miljoen likes en 6000 comments. Daarin spreken de mensen zich uit over de, volgens hen, onaanvaardbare dress code-regels in Disneyland.

Verloren outfit

De Los Reyes zelf vertelt later dat ze het vooral een gemiste kans vond. “Ik deed het niet expres, maar ik heb wel een schattige outfit moeten opbergen”, klonk het. Nadien liet ze ook weten in een latere TikTok-video wel dat ze niet boos is op Disney of het park. “Ik heb er geen probleem mee. Het is gewoon grappig. Ik keerde terug naar het hotel, heb een shirt aangedaan en ben terug vertrokken.”

Bekijk de TikTok hier:

@nicole.delosreyes its real….welp😂 #disneyworld #dresscode #welp #fashion #disney ♬ original sound – Nicole DeLosReyes
Meer
Lees meer...