VTM Non-Stop Dokters wordt VTM Non-Stop 90’s

Er komt een nieuwe verandering bij de zenders van VTM. Binnenkort zal de zender VTM Non-Stop Dokters er namelijk mee stoppen. Dat meldt de zender vandaag in een persbericht. Het kanaal zal wel nog steeds verdergaan onder een andere naam, waarbij het gaat focussen op content uit de jaren 90. Dat zorgt meteen voor een groter aanbod.

Vanaf maandag 1 april – geen grap – lanceert VTM het nieuwe kanaal VTM Non-Stop 90’s, waarin de hele dag door de allergrootste nineties klassiekers elkaar opvolgen. Op dit moment kunnen fans op de zender nog terecht voor non-stop ziekenhuisseries, maar daar komt dus verandering in.

Non-Stop 90’s

Begin vorig jaar kwam VTM met het nieuws dat het een extra zender zou lanceren. Het ging om VTM Non-Stop Dokters waarbij ziekenhuisreeksen als Spoed en E.R. aan de lopende band te zien waren. Omdat dat aanbod na een tijdje niet meer zo groot is, zal de zender binnenkort dus een metamorfose ondergaan.

Vanaf 1 april verandert het namelijk in VTM Non-Stop 90’s, een zender waar allerlei series uit de jaren 90 te zien zullen zijn. Elke dag zullen verschillende afleveringen van hetzelfde programma 24 uur lang in loop te zien zijn. VTM maakte alvast hun programma voor de eerste week bekend.

Van Beverly Hills naar The X Files

Tijdens de eerste week start VTM Non-Stop 90’s met het iconische Beverly Hills 90210 op maandag, The X Files op dinsdag, Married With Children op woensdag, Baywatch op donderdag en JAG op vrijdag. Daarbij wordt al meteen duidelijk dat het niet meer om een specifiek thema draait, maar wel gewoon over series die zo’n dertig jaar geleden leefden. Het gaat daarbij van misdaad tot humor en drama.

VTM Non-Stop 90’s is vanaf maandag 1 april te bekijken.

Meer
Lees meer...