‘We Like To Party’ komt terug naar VTM GO met Nicolas Caeyers

Het legendarische We Like To Party komt vanaf morgen terug. Het programma wordt opnieuw opgepikt door VTM GO. Daarbij zal het niet langer Dimitri ‘Dimi’ Vantomme zijn die op zoek gaat naar de mooiste (en vooral meest dronken) verhalen uit het uitgaansleven, maar wel acteur en TikTokker Nicolas Caeyers.

In de vroege nillies kon je op wijlen JIM TV kijken naar We Like To Party. In dat programma dook vj Dimi het uitgaansleven in. Daarbij stelde hij vragen aan de feestvierders, die zo goed mogelijk probeerden te antwoorden.

We Like To Party

En nu komt We Like To Party terug. Vanaf morgen kan je op VTM GO zien hoe Nicolas Caeyers langs verschillende uitgaansbuurten in ons land trekt om daar verhalen te gaan rapen. De eerste aflevering speelt zich af in de Gentse Overpoort en de Leuvense Oude Markt en is vanaf morgen, dinsdag 22 februari, om 18 uur te zien op VTM GO.

‘Dimi van dienst’, Nicolas Caeyers, heeft er al zin in. “Toen ik de vraag kreeg om We Like To Party te presenteren dacht ik, waarom ook niet?! Nu we eindelijk terug mogen dansen en feesten ben ik wel eens benieuwd hoe uitgelaten de feestmakers precies zijn. Ik ken het programma van vroeger maar ik ga er wel mijn eigen draai aan geven. Het wordt een mix van droge humor, interessante verhalen en de retrolook en feel van vroeger.”

Rubrieken

De reboot zal ook enkele nieuwtjes hebben. Zo komt er een vaste rubriek ‘Wat is de kans’. Daarbij zullen twee vrienden een challenge moeten bedenken. Vervolgens moeten ze allebei een nummer tussen 1 en 5 zeggen. Als ze hetzelfde cijfer zeggen, moeten ze hun zelfbedachte challenge ook echt uitvoeren. Elke week zal er ook ‘Blind Date‘ gespeeld worden. Daarvoor worden vier mensen uit het publiek geplukt. Eén van hen mag dan daten met de andere drie die een papieren zak over hun hoofd hebben. De laatste terugkerende rubriek is ‘Confessions’, waarbij Nicolas geheimen zal proberen los te wrikken bij de feestvierders.

Voor de fans van het eerste uur is er trouwens nog goed nieuws. “Regi heeft de legendarische jingles voor het programma destijds gemaakt en is die speciaal voor ons opnieuw gaan opzoeken”, laat Nicolas weten. “Party people here I come!

De eerste aflevering van We Like To Party is vanaf dinsdag 22 februari te vinden op VTM GO. Vanaf 3 maart verschijnt er elke donderdag om 18 uur een nieuwe aflevering.

Meer
Lees meer...