Is Will Smith terug te zien in ‘Bad Boys 4’?

Na het grote slap incident tijdens de Oscarceremonie 2022, waarbij acteur Will Smith (53) komiek en presentator Chris Rock (57) een klap verkocht, ontstond er veel controverse rond de acteur. Zo ging ook het gerucht rond dat hij zijn hoofdrol in de actiefilm Bad Boys 4 zou verliezen. Sony-voorzitter, Tom Rothman, geeft duidelijkheid over het lot van Will Smith in een interview met Deadline.

Na het agressieve gedrag van Will Smith tijdens de Oscaruitreiking was de acteur niet zo meer zo geliefd in Hollywood. Maar nu wordt duidelijk dat Sony Pictures nog niet definitief afscheid heeft genomen van Smith. De filmstudio heeft namelijk onthuld dat het vervolg op kijkcijferkanon Bad Boys For Life nog altijd in ontwikkeling is. En dat mét Will Smith.

Valse geruchten

Een aantal van Will Smiths filmprojecten, waaronder Fast & Loose en Bright 2, werden na het Oscarincident geschrapt. Er ging toen de ronde dat dat ook met Bad Boys 4 zou gebeuren. Maar die geruchten kloppen niet volgens Sony Picture-voorzitter Tom Rothman. In een interview met Deadline bevestigde hij dat de studio nog steeds bezig is met Bad Boys 4, ondanks de controverse rond Smith.

“Die film was in ontwikkeling en is dat nog steeds. Er werd niet op de rem geduwd, omdat de auto nog niet aan het bewegen was.”, vertelde hij aan Deadline. Over het Oscarincident had de Sony-topman ook nog iets te zeggen: “Dat was een zeer ongelukkige gebeurtenis, maar ik denk niet dat het aan mij is om daar commentaar op te geven. Ik wil alleen kwijt dat ik Will Smith al jaren ken en dat ik hem ken als een goed mens.”

Imagoschade

Het slap incident heeft voor grote imagoschade gezorgd bij Will Smith. Tijdens de Oscarceremonie maakte presentator Chris Rock een grapje over het haarverlies van de vrouw van Smith. De grap werd door Jada Pinkett niet gewaardeerd omdat haar haarverlies het gevolg is van de ziekte alopecia, waarna Will Smith een klap uitdeelde aan Rock. Na het incident heeft de Academy of Motion Picture Arts and Sciences de acteur 10 jaar verbannen van de Oscars.

Bekijk hier het moment dat Will Smith Chris Rock een klap gaf:

Meer
Lees meer...