Winkel ‘Harry Potter’ opent in juni de deuren in New York

Geen grote show deze keer op Broadway in New York, wel een nieuwe winkel. Op 3 juni kunnen Potterheads er gaan shoppen in een officiële Harry Potter winkel.

Reizen zit er nog even niet in momenteel. Toch hebben de fans van Harry Potter weer een reden bij om een citytrip naar New York te maken. De opening van de winkel heeft door de heersende pandemie wat uitstel gekregen. Nu is er duidelijkheid: de eerste Harry Potter-winkel opent op 3 juni.

Aangepast aan sociale media

De nieuwe, grootste winkel van de gebrilde tovenaarsleerling heeft drie verdiepingen en beslaat bijna 2.000 vierkante meter. Je zal er de grootste verzameling aan spullen vinden van Harry Potter en Fantastic Beasts. Fawkes de Fenix zal je aan de ingang begroeten en de klant zal zich in 15 verschillende thema’s kunnen uitleven.

In tijden van sociale media is de winkel volledig uitgerust om foto’s te nemen en op Instagram te delen. Je kan jezelf fotograferen als je vanuit een telefooncel transporteert naar het Ministerie van Toverkunst. Of je kan zien hoe je eruitziet in de botten van Hagrid. In de ‘Wand shop’ heb je de keuze uit meer dan 50 toverstokken, gebaseerd op verschillende personages en locaties.

Bertie Bott’s bonen in alle smaken

Liefhebbers van virtuele realiteit zullen ook hun honger kunnen stillen. Er zijn twee VR-avonturen waar je naar Hogwarts kan reizen en op bezems kan vliegen om te strijden tegen Dooddoeners. Fans die al een grote collectie hebben, kunnen hun spullen laten personaliseren. Een gegraveerde toverstok of een mantel met je naam erop, hoort allemaal bij de mogelijkheden. Wie honger heeft, kan er onder andere chocolade kikkers en Bertie Bott’s bonen in iedere smaak kopen.

Meer
Lees meer...