Zit Usain Bolt binnenkort als voetballer in ‘FIFA 19’?

Zit Usain Bolt binnenkort als voetballer in ‘FIFA 19’?

De Jamaicaanse atleet Usain Bolt zal binnenkort misschien zijn opwachting maken in de voetbalgame ‘FIFA 19’. De wereldrecordhouder op de 100 en 200 meter is momenteel bezig met een voetbalcarrière uit de grond te stappen. Hierdoor zou hij dus weleens kunnen opduiken in een update van ‘FIFA 19’.

Mist je ploeg op FIFA 19 nog een razendsnelle spits, dan is er binnenkort misschien een de oplossing voor jou. Omdat Usain Bolt – aka de snelste man ter wereld – momenteel aan het werken is aan een voetbalcarrière, bestaat de kans dat je hem binnenkort kan opstellen in FIFA 19.

Voetballer Bolt

Usain Bolt zette op 17 augustus 2017 een punt achter zijn atletiekcarrière. Hij stak het nadien nooit onder stoelen of banken dat hij nu een andere sport ambieerde: voetbal. Eerder dit jaar speelde hij een match voor het goede doel, maar sinds kort probeert hij ook echt een profcarrière uit de grond te stampen.

Op dit moment speelt Usain Bolt bij de Australische voetbalploeg Central Coast Mariners, hij is daar voorlopig nog op proef, maar stond enkele dagen geleden voor de eerste keer in de basis. En Bolt miste zijn debuut niet. Hij kon al meteen twee keer scoren en zijn ploeg won de wedstrijd uiteindelijk met 0-4. Niet slecht dus voor iemand die nog maar iets meer dan een jaar geleden de loopschoenen inruilde voor voetbalspikes.

Door zijn goede eerste beurt in de basis, maakt Bolt dus kans op een contract bij de Australische eersteklasser. En dat zou dus een ander voordeel met zich meebrengen.

Bolt op FIFA 19

Als Usain Bolt een vast contract krijgt bij de Australische voetbalploeg Central Coast Mariners, zal hij dus ook te vinden zijn in FIFA 19. En zo kan je dus binnenkort misschien spelen met de snelste man ter wereld.

EA Sports, het bedrijf achter FIFA 19, heeft al laten weten dat als Bolt daadwerkelijk tekent bij Central Coast Mariners, hij zeker te vinden zal zijn in een update van het spel. En dat zou dus weleens sneller kunnen zijn dan je zou denken. “Als Usain opgepikt wordt door de Central Coast Mariners, zal hij automatisch opgenomen worden in de winter update of de volgende grote update.”

Pace ranking

EA Sports laat verder ook weten dat – en dat mag niet als een verrassing komen – Bolt de snelste speler in het spel zal zijn. Hij zal zo dus sneller zijn dan de huidige snelste speler. Voorlopig is die titel namelijk weggelegd voor Adama Traore, een speler van de Britse eersteklasser Wolverhampton Wanderers. Traore heeft een Pace ranking van 96 en is daarmee dus de snelste speler uit FIFA 19. Ter vergelijking, onze snelheidsduivel Eden Hazard strandt op een Pace ranking van 91.

Er wordt al druk gespeculeerd over welk cijfer Bolt zou krijgen, waarbij het niet onwaarschijnlijk lijkt dat hij een score van 99 haalt. Zijn andere scores zullen waarschijnlijk wel een pak lager liggen, maar hey, dan zal je de snelste speler van de game wel voor een laag prijsje kunnen aankopen.

Hier kan je FIFA 19 – voorlopig nog zonder Usain Bolt – kopen.

Gesponsorde artikelen