Zuid-Koreaanse realityreeks ‘A-List to Playlist’ staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar de nieuwe Zuid-Koreaanse realityreeks A-List to Playlist. Daarin zullen we de Zuid-Koreaanse acteur Cho Jung-seok volgen die probeert om zijn carrière in 100 dagen over een andere boeg te gooien en zijn debuut als zanger te maken. Hij krijgt daarbij hulp van verschillende bekende namen uit de Zuid-Koreaanse muziekwereld.

Netflix is een nieuwe Zuid-Koreaanse realityreeks rijker. Deze keer gaat het niet om een datingshow als Single’s Inferno of Change Days of een spelprogramma als Physical: 100 of The Influencer. Het gaat om een reeks waarin we acteur Cho Jung-seok zullen volgen terwijl hij zich voorbereidt om zijn debuut als zanger te maken.

A-List to Playlist

A-List to Playlist volgt dus de Zuid-Koreaanse acteur Cho Jung-seok. Hij is een echte A-list acteur die je kan kennen van reeksen als Hospital Playlist en Captivating The King. Nu wil hij graag een carrièreswitch maken naar de muziekwereld, maar eigenlijk heeft hij maar weinig kennis op dat vlak. Daarom schakelt hij de hulp in van enkele bekende vrienden. In de officiële trailer kregen we al enkele van die vrienden te zien.

Zo verschenen onder andere K-popster IU, zangers Park Hyo-shin en Gummy en het hiphopduo Dynamic Duo. Zij zullen Cho Jung-seok begeleiden om een succesvol debuut als zanger te maken. De reeks volgt Jung-seok gedurende 100 dagen terwijl hij zich voorbereidt. In de trailer is zo al te zien dat hij aan de muziek werkt, maar ook bezig is met het opnemen van een videoclip en zich zelfs aan rappen waagt.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...