Zuid-Koreaanse datingshow ‘Single’s Inferno’ krijgt vierde seizoen op Netflix

Netflix heeft groen licht gegeven voor een vierde seizoen van de Zuid-Koreaanse datingshow Single’s Inferno. In de afgelopen jaren kon Single’s Inferno al een trouwe fanbase verzamelen en die mogen zich dus al klaarmaken voor nog een seizoen vol drama.

Goed nieuws voor fans van Zuid-Koreaanse reality-tv want de datingshow Single’s Inferno krijgt nog een vierde seizoen! Dat heeft Netflix officieel bevestigd via Instagram.

Single’s Inferno 4

In Single’s Inferno gaat een groep singles op een onbewoond eiland op zoek naar de liefde. Wie challenges wint, mag met zijn/haar/hun favoriete deelnemer op overnachting naar “Paradise” in een luxehotel. Je moet je daarbij geen aparte sexy suite voorstellen als bij Too Hot To Handle of Love Island, “Paradise” wordt namelijk vooral gebruikt om diepgaande gesprekken te hebben. Op het eiland mogen de deelnemers namelijk niet spreken over hun leeftijd of hun beroep. Dat mogen ze enkel delen in “Paradise”. Korea heeft een sterke klassecultuur die gebaseerd is op zowel leeftijd als beroep, waardoor dit dus doorslaggevend kan zijn voor de toekomst van een prille relatie.

In de afgelopen seizoenen leverde Single’s Inferno maar één effectief koppel op, maar dat betekent niet dat het geen goede televisie oplevert. Zo had het meest recente seizoen, dat in december 2023 en januari 2024 te zien was op Netflix, een flinke portie drama en stond sociale media vol fragmenten uit de datingshow. En die populariteit is dus ook de streamingdienst niet ontgaan, die laat weten dat Single’s Inferno nog een vierde seizoen zal krijgen. Vermoedelijk zal dat opnieuw in december verschijnen zoals ook het geval was tijdens de voorbije drie seizoenen.

Met deze post maakte Netflix de komst van een vierde seizoen van Single’s Inferno bekend:

Bekijk hier nog eens de trailer voor het derde seizoen van Single’s Inferno:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...