13 redenen om ‘Sex and the City’ te bingewatchen

Copyright: HBO

Ladies, trommel je vriendinnen op en neem een Cosmopolitan-cocktail bij de hand, want sinds 21 oktober vind je alle 6 (!) seizoenen van ‘Sex and the City’ terug op Telenet Play. Volg het turbulente liefdesleven van Carrie, Miranda, Charlotte en Samantha op de voet en geniet van deze op en top vrouwelijke serie met New York als setting. Nog niet overtuigd? Deze 13 redenen trekken je sowieso over de streep.

1. De serie is zo veel méér dan alleen seks …

Copyright: HBO

Het is een mengelmoes van grappige, herkenbare, maar soms ook hartbrekende situaties waarin iedere vrouw zich wel eens bevindt. Bovendien spelen 4 geweldige actrices de hoofdrol!

2. … zoals de iconische (en soms ietwat belachelijke) outfits van Carrie Bradshaw

Copyright: HBO

We zijn niet altijd fan van Carries outfits, maar ze zijn stuk voor stuk iconisch en we bedekken ze maar al te graag met de mantel der liefde. <3

3. De hilarische oneliners van Samantha Jones

Copyright: HBO

Als er één vrouw is die elke keer weer voor een killerquote zorgt, is het wel Samantha. Haar liefdesleven is allesbehalve saai en ze neemt nooit een blad voor de mond. We LOVE her!

4. De romantische uitspattingen van Charlotte York

Copyright: HBO

Charlotte is de eeuwige romanticus van de groep, die we allemaal wel een beetje nodig hebben in ons leven. Naast de sarcastische en nuchtere opmerkingen van de rest van de groep, laat zij ons nog steeds geloven in de ware liefde. HALLELUJA!

5. En de feministische peptalks van Miranda Hobbes

Copyright: HBO

Met haar doorzettingsvermogen en nuchtere kijk op het leven is Miranda degene die haar vriendinnen met hun voetjes op de grond houdt. Ze is bovendien een echte girl boss die misschien soms te vaak carrière boven liefde verkiest.

6. De serie zit vol met herkenbare liefdesperikelen …

Copyright: HBO

Waarom belt hij niet terug? Is seks op de eerste date een no-go? Het zijn allemaal vragen die vaak voorkomen in de zoektocht naar je soulmate.

7. … die zich afspelen op de mooiste (verborgen) plekjes in New York

Copyright: HBO

Niet alleen de verhaallijnen zijn de moeite, maar ook de setting van ‘Sex and the City’ is een schot in de roos. Je ontdekt heel wat (intussen misschien niet meer zo verborgen) parels, cafeetjes, winkels en gezellige straten in New York. De ideale gelegenheid om eens een citytrip naar de Big Apple te boeken!

8. Je krijgt heel wat tips en tricks voor tussen de lakens

Copyright: HBO

Met zo’n titel kan je niet anders dan enkele seksscènes te zien krijgen en er heel wat over bijleren. Ideaal voor een boost van je seksleven! 😉

9. En elke aflevering eindigt steevast met een belangrijke levensles van Carrie

Copyright: HBO

In haar column ‘Sex and the City’ spreekt ze elke week over liefdesperikelen en het datingleven in New York. Het resultaat? Wijs advies waarmee we vaak zelf aan de slag kunnen gaan in ons eigen leven.

10. Je kiest je favoriet in één van de meest bekende love triangles ooit …

Ben je team Aidan of team Big? Je leert alles over hun ingewikkelde relaties met Carrie en hoe ze steeds maar weer naar elkaar worden toegetrokken. Maar bij wie hoort ze nu écht thuis?

11. … en herkent jezelf s-o-w-i-e-s-o in één van de 4 ladies

Copyright: HBO

Elke leading lady van de show heeft wel bepaalde trekjes waarin je jezelf kan herkennen. Je hoeft geen gekke persoonlijkheidstesten te doen om te ontdekken wie jij en je vriendinnen precies zijn. Bingewatchen is de boodschap!

12. Er spelen bovendien heel wat bekende tv-gezichten een gastrol

Copyright: HBO

Van Matthew McConaughey, Alanis Morissette en Bradley Cooper tot Bon Jovi en zelfs Donald Trump! Een heleboel bekende acteurs maakten er hun opwachting in hun jonge jaren. Zeker de moeite om eens te checken.

13. En last but not least: het draait allemaal om de eeuwige vriendschap tussen de 4 vriendinnen

Copyright: HBO

Je ziet de vriendschap tussen Carrie, Charlotte, Samantha en Miranda iedere aflevering groeien en je maakt elke ruzie, onenigheid of elk ontroerend moment mee. Vriendje of geen vriendje, de 4 vrouwen zijn elkaars soulmate. <3

Dus ladies, bel je BFF, maak jullie een paar cosmo’s en zet je klaar om Sex and the City te bingewatchen op Play van Telenet.

Gesponsorde artikelen