25 jaar verzekerde huuropbrengsten? Beleg in hotelkamers en check in voor veilig rendement

Waarom investeren in hotelkamers?

Investeren in de hotelsector biedt verschillende voordelen. Zo kan je met een relatief bescheiden inbreng hoge huuropbrengsten genereren, terwijl alle lasten van verhuur, beheer en onderhoud voor de exploitant zijn. Ook fiscaal is een hotelinvestering interessant: je betaalt geen onroerende voorheffing en trekt de btw volledig terug. Maar de grootste troef zijn misschien wel de maandelijkse huuropbrengsten. Die zijn jaarlijks geïndexeerd en minstens 25 jaar uitbetaald, ongeacht de bezettingsgraad van de kamers.

Designhotel Eilandje: investeren in volle eigendom

Een belegging in Designhotel Eilandje voldoet aan alle criteria voor een rendabele investering: het gloednieuwe project ligt op een toplocatie aan het Eilandje in Antwerpen. De beursgenoteerde exploitant maakt deel uit van een hotelconcern met succesvolle hotelketens over de hele wereld. Bovendien verwerven investeerders zowel de hotelkamer(s) als het bijhorende deel van de grond in volle eigendom.

Toerisme Antwerpen op kruissnelheid

Het toerisme in Antwerpen piekt als nooit tevoren: in 2018 boekten de hotels 21,9% méér overnachtingen dan het jaar voordien. De stad wordt steeds populairder en krijgt ook internationaal erkenning. Lonely Planet, dé reisreferentie, gaf Antwerpen een plekje in de wereld top tien van te bezoeken steden. Rough Guide zette Antwerpen op de vijfde plaats in de lijst van beste steden ter wereld om te bezoeken. En de wijk het Eilandje werd door The Independent getipt als een van de tien hipste buurten van Europa.

Vier tips voor een veilig hotelrendement

  1. Vraag regelmatige, geïndexeerde huuropbrengsten
  2. Kies voor een solide en ervaren exploitant
  3. Koop aan in volle eigendom
  4. Investeer uitsluitend in toplocaties

Wil je graag nog meer informatie? Kijk dan snel op www.beleginhotel.be of bel naar het nummer 03/336.00.00.

Meer
Lees meer...