Left Right
scrollTop top

7 redenen waarom we ‘Parks and Recreation’ missen!


7 redenen waarom we ‘Parks and Recreation’ missen!

NBC bracht in 2015 de laatste aflevering uit van de serie ‘Parks and Recreation.’ De serie volgt het verhaal van Leslie Knope die in Pawnee, een stad in Indiana, werkt op de gemeente bij de afdeling ‘parks and recreation’. Nadat Andy, een bewoner van de gemeenschap, een been breekt na een val in een put beslist ze om geld in te zamelen om er een park te bouwen. Hilariteit verzekerd! We missen de serie heel erg en wel om deze 7 redenen:

1. Ron Swanson

Nick Offerman speelt de rol van Ron, een verzuurde medewerker die geen vertrouwen heeft in de overheid waarvoor hij werkt.

2. Chris Pratt

We waren het al bijna vergeten maar voor Chris Pratt te zien was in Jurrasic World en Guardians of the Galaxy kon je hem aan het werk zien als Andy in deze topserie. Bij hem begint het verhaal nadat hij zijn been breekt door in een put te vallen. Hij baant zich een weg als medewerker op het kantoor van Leslie.

3. Treat yo self!

De unieke vriendschap tussen Tom en Donna heeft ervoor gezorgd dat de fantastische slogan ‘Treat Yo self’ tot leven kwam.

4. Tal van bekende gezichten

Door de jaren heen had Park and Recreations tal van gaststerren over de vloer, zoals Joe Biden en Bill Murray!

5. De donkere humor van April

April is stagiaire op het kantoor van Leslie en heeft zoals Ron helemaal geen interesse in haar job.

6. Leslie Knope

Comédienne Amy Phoeler speelt de rol van Leslie, een vrouw met grote ambities die de eerste president van Amerika wil worden. Voor haar rol in Parks and Recreation is ze maar liefst twee keer genomineerd voor een Emmy!

7. Perfecte serie om je verstand op nul te zetten

Jep, met deze serie kan je volledig ontspannen en heerlijk lachen :-D.

Dit artikel werd niet door onze eigen redactie geschreven, maar is een bijdrage uit onze zoo.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…