‘Belgium’s Next Top Model’: Kijkers zullen meebeslissen over winnaar

Het is vrijdag al tijd voor de kwartfinale van Belgium’s Next Top Model. Daarna staat er ons dus nog maar één aflevering te wachten voor de finale op vrijdag 10 november 2023. Na de aflevering van volgende week, op vrijdag 3 november 2023, zal je als kijker kunnen stemmen op jouw favoriete modellen.

De finale van Belgium’s Next Top Model  is in zicht. Na de drievoudige eliminatie, waarbij we afscheid moesten nemen van Gilles, Marson en Sam, zijn er nog zes modellen in de running om Belgium’s Next Top Model te worden en een professioneel modellencontract bij NOAH Mgmt en een covershoot voor het modeblad Marie Claire te winnen. De afgelopen weken koos de jury – bestaande uit Hannelore Knuts, Inge Onsea, Tom Eerebout en Tom Van Dorpe – telkens wie de beste en de slechtste foto van de week had. Maar net voor de finale is het aan de kijker.

Stemmen

Na de halve finale kan je als kijker stemmen voor je drie favoriete modellen. Als we ervan uitgaan dat er in de achtste en negende aflevering telkens nog één model de wedstrijd zal moeten verlaten, zullen er op dat moment dus nog vier deelnemers in het spel zijn. Daarvan zal er dus eentje nét voor de finale afvallen door de stem van de kijker.

De stemming gaat van start op vrijdag 3 november, wanneer de negende en voorlaatste aflevering van Belgium’s Next Top Model op Streamz verschijnt. Vervolgens heb je twee volledige dagen de tijd om je stem uit te brengen via de website www.bntm.be. Op zaterdag 4 november 2023 om 23.59 uur stopt de stemming.

Elke vrijdag verschijnt een nieuwe aflevering van Belgium’s Next Top Model op Streamz.

Meer
Lees meer...