Deze week in ‘B&B Zoekt Lief’: Een nieuwe vrouw voor Anthony en een opvallende vraag van Katy

In B&B Zoekt Lief zijn nog steeds zes B&B-uitbaters op zoek naar de liefde. Dat loopt bij de ene al wat vlotter dan bij de andere. Zo zijn er plotse exits, maar ook nieuwe ontmoetingen en al enkele vlinders.

In het derde seizoen van B&B Zoekt Lief volgen we zes deelnemers. Het gaat om Jelmont (62, Portugal), Erika (59, Italië), Katy (52, Nederland), Bart (55, Tenerife), Anthony (28, Tenerife) en Patricia (39, Curaçao).

Tenerife

In Tenerife zit Bart nog steeds met drie vrouwen, terwijl Anthony plots moest afscheid nemen van Florry. Hij laat dat echter niet aan zijn hart komen en is duidelijk klaar om de Oost-Vlaamse Tahnee beter te leren kennen. Daarvoor neemt hij haar opnieuw mee naar het adembenemende uitzicht. Zij lijkt, in tegenstelling tot de andere vrouwen, wel te kunnen lachen om zijn humor.

“Mijn mopjes werden precies iets meer gesmaakt vandaag. Of ik was misschien iets meer op dreef”, klinkt het bij Anthony.

Van Sluis tot Curaçao

De altijd enthousiaste en directe Katy maakt in Sluis al snel haar reputatie waar. Ze neemt nieuwkomer Sven mee voor een ritje te paard en besluit dan maar meteen een open gesprek aan te gaan. “Ik krijg wel eens graag een knuffel en een zoen. Zo eens tongzoenen, dat doe je toch ook graag?”, vraagt ze de nogal geschokte Sven op de man af.

Ook Patricia lijkt op Curaçao haar eigen ruiten in te gooien. Als Kurt wat moeite heeft met dansen op het strand besluit ze een andere danspartner te zoeken.

Beter lijkt het te gaan tussen Erika en Pascal. Na het vertrek van Ernie hebben die namelijk eindelijk wat qualitytime. Maar dan is er alweer een nieuwkomer met Patrick die roet in het eten komt gooien.

Tot slot zien we bij Jelmont al de eerste vlinders. “Vanaf het moment dat je de poort binnenstapte, was ik al enorm verrast. Ik vind je gewoon hartstikke leuk en ik vind je steeds leuker worden”, zegt hij over Rose.

B&B Zoekt Lief is van maandag tot en met donderdag rond 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...