Deze week in ‘B&B Zoekt Lief’: Overslaande vonken en hevige discussies

B&B Zoekt Lief nadert zijn ontknoping en dus neemt de spanning ook toe. Bij sommige B&B-eigenaars zorgt dat voor vonken die overslaan, bij anderen voor hevige discussies die volledig lijken te ontploffen.

In het derde seizoen van B&B Zoekt Lief volgen we zes deelnemers. Het gaat om Jelmont (62, Portugal), Erika (59, Italië), Katy (52, Nederland), Bart (55, Tenerife), Anthony (28, Tenerife) en Patricia (39, Curaçao).

Tenerife

Met Anthony en Bart hebben we dit jaar dus twee deelnemers op Tenerife, maar de sfeer kan niet meer verschillend zijn bij beiden. Anthony wordt verrast door Layla voor een gezellige tête-à-tête waarbij hij enkel zijn zwembroek moet aantrekken. Spring de vonk over tussen hen?

Bij Bart zijn er dan alweer week na week discussies en ook deze keer dreigt het te ontploffen tussen Natje en Cynthia. Pakt er iemand zijn koffers, of komt het weer goed?

Nieuwkomers en terugkeerders

Op Curaçao gaat het er flirterig aan toe tussen Patricia en Robby. Tijdens het paddleboarden onder de stralende zon probeert hij haar af en toe speels in het water te duwen. “Meisjes plagen is om liefde vragen. Maar het is allemaal nog vrij pril”, lacht Robby.

In Sluis is Katy dan weer blij met de terugkeer van Stefaan. Concurrent Peter is daar echter heel wat minder enthousiast over. Jelmont krijgt in Portugal dan weer een nieuwkomers op bezoek met Martine, maar hoe reageert Rose op die komst?

B&B zoekt Lief; seizoen 3, aflevering 26 op dinsdag 12 augustus 2024 bij VTM. Op de foto: Patricia, Robin

B&B Zoekt Lief is van maandag tot en met donderdag rond 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...