‘Agatha All Along’ krijgt officiële trailer

Terwijl de nieuwste film Deadpool & Wolverine het enorm goed doet in de bioscoop, komt Marvel binnenkort ook met een nieuwe serie. Het gaat om Agatha All Along met actrice Kathryn Hahn in de hoofdrol. De reeks gaat op 19 september van start op Disney+.

Op 19 september gaat de nieuwe Disney+ serie Agatha All Along in première. De serie, een spin-off van WandaVision, geeft ons een inkijk op de wereld en het denken van Agatha (Hahn). Om de populariteit van de song Agatha All Along te verlengen, zal ook deze reeks originele muziek bevatten. Hoe dat er precies zal uitzien, valt nog af te wachten.

Agatha All Along

In de serie wordt Agatha Harkness bevrijd uit een verwrongen betovering door een mysterieuze goth tiener. Deze tiener overtuigt haar om samen de legendarische Witches’ Road te bewandelen. Dat is een reeks magische beproevingen die, indien succesvol doorstaan, heksen geeft wat ze het meest verlangen. Agatha en de tiener vormen een heksenkring en beginnen aan hun gevaarlijke avontuur op The Road.

Naast Kathryn Hahn (We’re The Millers, Tiny Beautiful Things) zijn ook Joe Locke (Heartstopper), Aubrey Plaza (The White Lotus), Sasheer Zamata (Woke, SNL), Ali Ahn (The Diplomat), Debra Jo Rupp (That ’70s Show) en Patti LuPone (American Horror Story) te zien.

Trailer

Binnen iets meer dan een maand, op 19 september, zijn de eerste twee afleveringen te zien op Disney+. Daarna volgt er wekelijks een nieuwe aflevering. Disney vond het dus hoog tijd om een officiële trailer te delen. Daarin zien we alvast de terugkeer van het populaire personage en horen we ook al originele songs. Zelfs Elphaba uit Wicked lijkt even haar opwachting te maken.

Agatha All Along is vanaf 19 september te zien op Disney+. Blijf op de hoogte van streamingnieuws via onze nieuwsbrief.

Meer
Lees meer...