‘Agatha All Along’: Nieuwe Marvelserie voor Disney+ krijgt eerste teaser trailer

Kathryn Hahn keert in september terug als Agatha Harkness. Dan verschijnt op Disney+ met Agatha All Along namelijk eindelijk de langverwachte spin-off van WandaVision. En die reeks kreeg zojuist een eerste veelbelovende teaser trailer.

Sinds de lancering van Disney+ zijn er al heel wat Marvelseries te zien geweest op de streamingdienst. De eerste in dat lange rijtje is volgens velen echter nog steeds de beste. WandaVision was een zeer originele reeks met heel wat creatieve elementen en een verrassend einde. Veel fans vonden het dan ook jammer dat de reeks geen tweede seizoen kreeg.

Agatha Harkness

Al snel maakte Marvel wel bekend dat er een spin-off in de maak was. Die zou gaan over de heks Agatha Harkness. Agatha All Along speelt zich af na de gebeurtenissen in WandaVision. Daarbij zijn de krachten van Agatha Harkness nog steeds verdwenen door wat Wanda Maximoff heeft gedaan. In de hoop die krachten terug te krijgen, begint Agatha aan een quest om haar oude zelf terug te vinden. Tijdens die tocht komt ze heel wat bizarre figuren tegen. De eerste teaser trailer van Agatha All Along belooft alvast een heel duistere en bijzondere serie.

Cast

Naast hoofdrolspeelster Kathryn Hahn bestaat de cast verder nog uit onder andere Aubrey Plaza (The White Lotus), Joe Locke (Heartstopper), Patti LuPone (American Horror Story), Sasheer Zamata (Woke), Ali Ahn (Orange Is the New Black), Debra Jo Rupp (That ’70s Show), Emma Caulfield (Buffy the Vampire Slayer) en Maria Dizzia (13 Reasons Why). Het is nog niet bekend of Elizabeth Olsen ook een cameo zal hebben als Wanda.

Het scenario is van de hand van Jac Schaeffer, die ook verantwoordelijk was voor WandaVision. Zij zal eveneens een deel van de regie voor haar rekening nemen.

Bekijk hier de teaser trailer van Agatha All Along:

Agatha All Along is vanaf 18 september te zien op Disney+.

Meer
Lees meer...