Netflix lost eerste teaser voor ‘Woman of the Hour’ van en met Anna Kendrick

Netflix komt volgende maand met de nieuwe film Woman of the Hour. Het gaat om het regiedebuut van Anna Kendrick, die zelf ook de hoofdrol zal spelen in de film. We volgen Sheryl (Anna Kendrick) die op date gaat met Rodney (Daniel Zovatta), maar al snel voelt Sheryl dat er iets niet pluis is. En haar intuïtie blijkt juist te zijn.

Anna Kendrick, die je vooral kan kennen van haar rollen in onder andere Twilight, Pitch Perfect en Up in the Air zal binnenkort haar regiedebuut maken. Ze zal dat doen met de film Woman of the Hour, waarin ze ook zelf de hoofdrol zal spelen.

Woman of the Hour

Woman of the Hour is gebaseerd op waargebeurde feiten en zal ons meenemen naar de jaren 70. Daar zien we Sheryl (Anna Kendrick) en Rodney (Daniel Zovatto) op date. Sheryl voelt zich ongemakkelijk tijdens de date en daar heeft ze verschillende redenen voor. Zo verstijft Rodney wanneer Sheryl lacht, zet hij z’n drankjes iets te hard neer en bestelt hij zijn volgende drankje voor hij iets aan haar vraagt. En haar intuïtie is juist, want Rodney Alcala is een seriemoordenaar én het is niet de eerste keer dat de twee elkaar tegenkomen.

In de teaser krijgen we al beelden te zien van de ongemakkelijke date en zien we ook hoe Rodney Sheryl na de date achtervolgt. De spanning is alvast te snijden, dus vragen we ons af hoe dit zal aflopen. Dat zullen we te weten komen vanaf vrijdag 18 oktober, wanneer de film verschijnt op Netflix.

Naast Anna Kendrick (Up in the Air, Pitch Perfect) en Daniel Zovatto (It Follows, Lady Bird) zullen ook Tony Hale (Veep, Arrested Development), Nicolette Robinson (The Affair, One Night in Miami… ), Autumn Best (4400), Kathryn Gallagher (Gossip Girl) en Kelley Jakle (Pitch Perfect42) te zien zijn in de film.

Bekijk hier de eerste teaser voor Woman of the Hour:

Woman of the Hour is vanaf vrijdag 18 oktober te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...