‘The Masked Singer’: Nieuw seizoen gaat van start met Giraf, Boom, Mister Withlove, Medusa, Tik & Tok en Zeeduivel

Het nieuwe seizoen van The Masked Singer gaat vrijdag eindelijk van start. Dan nemen meteen de eerste zes zangers het tegen elkaar op en moeten we dus ook direct afscheid nemen van één iemand.

Na meer dan 500 dagen wachten is de ‘mystery madness‘ vrijdagavond eindelijk terug op VTM. De afgelopen tijd kregen we al twaalf pakken te zien, en konden we hen zelfs al heel kort aan het werk horen.

De helft van deze pakken zullen we ook al volledig horen in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. Het gaat om Giraf, Boom, Mister Withlove, Medusa, Tik & Tok en Zeeduivel. Zij bijten vrijdagavond namelijk de spits af en nemen het tegen elkaar op. Dat doen ze eerst met een groepsoptreden, waarna iedereen ook individueel in actie komt.

Nieuwe speurders

Vrijdag begint dus niet alleen de wedstrijd in The Masked Singer, maar ook het raden naar de geheimzinnige zangers onder de pakken. Om ons daarbij te helpen, is er een nieuw speurdersteam. Uit de vorige jaren keren Tine Embrechts en Ruth Beeckmans, met al hun ervaring, terug naar de speurdersbank. Zij krijgen daarbij doorheen de weken het gezelschap van Aaron Blommaert, Erik Van Looy, Elisabeth Lucie Baeten, Véronique De Kock, Frances Lefebure en Boris Van Severen. Uiteraard is er ook deze keer telkens een mystery speurder.

Tijdens de eerste aflevering is de speurdersbank bevolkt door Ruth Beeckmans, Aaron Blommaert, Elisabeth Lucie Baeten en een een geheime gastspeurder.

Vanaf 20 september kan je elke vrijdag om 20.40 uur kijken naar een nieuwe aflevering van The Masked Singer op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...