Sabrina Carpenter krijgt kerstspecial op Netflix

Mariah Carey move over, want er is een nieuwe Queen of Christmas opgestaan. Zangeres Sabrina Carpenter krijgt dit najaar namelijk haar eigen kerstspecial op Netflix. In A Nonsense Christmas with Sabrina Carpenter zal de zangeres enkele van haar kersthits brengen, maar zal ze ook (muzikale) gasten ontvangen.

De herfst is officieel begonnen, dus kunnen de echte kerstfans beginnen aftellen naar hun hoogdag. Netflix heeft nu al een kerstspecial aangekondigd. Het gaat om een special van Sabrina Carpenter die zal bestaan uit een combinatie van muziek en komedie.

A Nonsense Christmas with Sabrina Carpenter

2024 was hét jaar van Sabrina Carpenter. Haar nummer Espresso werd een gigantische hit, waardoor ze uitgroeide tot de nieuwste popprinses. En nu krijgt de zangeres haar eigen kerstspecial. A Nonsense Christmas with Sabrina Carpenter wordt een show vol muziek, maar we mogen ook humor verwachten en enkele andere muzikale gasten.

In de special zal de zangeres nummers van haar EP ‘Fruitcake’ brengen. Die EP verscheen vorig jaar en staat volledig in het teken van Kerstmis. Daarnaast zal ze ook andere hits brengen in een kerstjasje. Carpenter zal ook enkele gasten ontvangen. Het gaat daarbij niet enkel om muzikale gasten die een duet zullen brengen met de zangeres, maar ook om comedians die zullen zorgen voor een vleugje humor.

“De kerstperiode is altijd speciaal geweest voor mij”, vertelt Carpenter aan Netflix. “Ik kijk ernaar uit om mijn eigen versie van een klassieke kerstshow te brengen, waarbij ik mijn liefde voor muziek en komedie kan samenbrengen in iets dat 100 procent mij zal zijn.” Voor ons zal de kerstspecial een cadeautje worden van Sinterklaas, want je zal de special vanaf vrijdag 6 december kunnen vinden op Netflix.

Bekijk hier de officiële aankondiging:

A Nonsense Christmas with Sabrina Carpenter verschijnt op vrijdag 6 december op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...