‘The Masked Singer’ stelt laatste masker voor: Dit is Labradoodle

Nadat we afgelopen vrijdag een nieuw masker te zien kregen in de eerste groep van The Masked Singer, zullen we nu vrijdag alweer een nieuw masker mogen verwelkomen. Het gaat om het laatste nieuwe masker in dit seizoen. Maak kennis met Labradoodle.

Het is al een komen en gaan geweest in The Masked Singer. Zo moesten we al afscheid nemen van Mister Withlove, De Mike en Boom, maar kregen we in de derde aflevering met Poppemie ook een gloednieuw masker te zien. In de vierde aflevering zal het laatste nieuwe masker z’n fashionable entrée maken.

Labradoodle

Vrijdag zullen we het laatste nieuwe masker, Labradoodle, voor het eerst aan het werk zien. Het gaat om een labradoodle, die een modeontwerper is. VTM stelt hem als volgt aan ons voor. “Enchanté, je vous présente: Labradoodle! Deze beroemde fashion designer staat aan het hoofd van een groot mode-imperium en is gekend voor zijn onmiskenbare stijl en elegantie. In een trendy atelier gaat hij aan de slag met kleurrijke stofjes, ontwerpen en patronen. Zijn creaties staan garant voor vernieuwing en durf. Met zijn schattig Frans accent komt hij heel gedistingeerd over. Hij is perfectionistisch en zoals elke modeontwerper een tikkeltje extravagant. Labradoodle is ook een ex-model – hij liep de grote shows in Parijs en Milaan – en soms kan hij het niet laten om terug de catwalk op te springen. What are you looking at? Strike a pose and Vogue!

Labradoodle komt ook zelf al aan het woord: “Salut, ik ben Labradoodle! Bienvenue in mijn magnifieke modeatelier. Hier ontwerp ik de fashion van mijn dromen en komen mijn oogverblindende ontwerpen tot leven. Soms heerst hier wat chaos, maar dit is zeker geen hondenbaan, pas du tout! Vroeger hield ik me een petit peu op de achtergrond. Maar al sinds ik een pup was, kwispelde ik bij het idee van de spotlights. Pootje per pootje durfde ik die meer op te zoeken en de laatste jaren bloeide ik helemaal open. Meer dan ooit! Dus wees maar zeker: Labradoodle blijft nog even hier! Tot onze volgende rendez-vous!” 

Voorlopig moeten we het met deze informatie doen, maar vrijdag zullen we de stem van Labradoodle dus voor het eerst kunnen horen.

Bekijk Labradoodle hier al in actie:

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.40 uur te zien op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...