Netflix kondigt stomende kerstfilm ‘The Merry Gentlemen’ met Chad Michael Murray aan

Netflix heeft een nieuwe kerstfilm aangekondigd. Het gaat om een romcom met de naam The Merry Gentlemen. De hoofdrollen in de film zijn weggelegd voor Chad Michael Murray en Britt Robertson. Je zal de film vanaf woensdag 20 november kunnen vinden op de streamingdienst.

De dagen worden korter en je hebt misschien de verwarming thuis al moeten aanzetten. Dat betekent ook dat Kerstmis voor de deur staat en Netflix pakt ook dit jaar weer uit met verschillende kerstfilms. Een daarvan is The Merry Gentlemen, een romcom met Chad Michael Murray (One Tree Hill) en Britt Robertson (Under the Dome) in de hoofdrollen.

The Merry Gentlemen

The Merry Gentlemen belooft een kerstfilm te worden met een vleugje Magic Mike. We volgen Ashley (Britt Robertson). Haar ouders hebben het moeilijk om de Rhythm Room, hun kleine locatie voor optredens, open te houden. Daarom heeft Ashley een idee. Ze organiseert een kerstavond met sexy mannelijke dansers. En een van die mannen is Luke (Chad Michael Murray).

De film is geregisseerd door Peter Sullivan (Secret Obsession) en het script is van de hand van Marla Sokoloff (Sweet on You). Naast Chad Michael Murray (One Tree Hill) en Britt Robertson (Under the Dome) zullen ook Marla Sokoloff, Beth Broderick, Michael Gross, Maxwell Caulfield, Hector David Jr., Colt Prattes en Marc Anthony Samuel in de film te zien zijn.

Je kan de film vanaf woensdag 20 november – ruim op tijd voor Kerstmis dus – vinden op Netflix.

Bekijk hier alvast de eerste foto’s uit de film:

The Merry Gentlemen is vanaf woensdag 20 november te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...