‘Dertigers’: Bekijk hier de eerste beelden van het derde seizoen

Het tweede seizoen van Dertigers op VRT 1 zit erop, maar ondertussen wordt er al volop gewerkt aan het derde seizoen. En daarvan heeft VRT nu al enkele beelden van achter de schermen gedeeld.

VRT lanceerde de serie Dertigers voor het eerst in 2019, waarin Pieter (Yannick De Coster), Saartje (Kim Van Oncen), Nora (Ellen Verest), Bart (Tom Dingenen), Tinne (Evelien Van Hamme), Alex (Kristof Goffin), en Elias (Yemi Oduwale) de hoofdrollen speelden. Deze oorspronkelijke versie van de serie liep vier seizoenen lang.

Nieuwe versie van Dertigers

Toen de serie na vier jaar eindigde, reageerden veel fans teleurgesteld. Als reactie daarop besloot de VRT een reboot te maken met een nieuwe vriendengroep. In deze tweede versie, die zich niet meer in Antwerpen afspeelt maar in de Groene Gordel rond Brussel, werd het eerste seizoen in 2023 uitgezonden.

Ondertussen is van deze nieuwe versie ook al het tweede seizoen uitgezonden op VRT 1. De opnames van het derde seizoen zijn ondertussen afgerond.

Cliffhanger

Dat tweede seizoen eindigde met een cliffhanger. Toen Laura hoorde dat Jonas misschien onvruchtbaar is, sloegen alle stoppen door. Ze ging uithuilen in de armen van haar collega Klaas, met alle gevolgen van dien. Ruben heeft turbulente maanden achter de rug en het heeft hem veel tijd en moeite gekost om Jonas los te laten. Toch lijkt het huwelijk van Jonas en Laura hem te helpen. Bovendien is er met Sander iemand nieuw in zijn leven.

Ruben heeft turbulente maanden achter de rug en het heeft hem veel tijd en moeite gekost om Jonas los te laten. Toch lijkt het huwelijk van Jonas en Laura hem te helpen. Bovendien is er met Sander iemand nieuw in zijn leven. Marvin en Nele zijn uit elkaar gegaan nadat hij een wilde nacht met Ada beleefde. Sindsdien zijn Nele en Ada in een voortdurende strijd verwikkeld. Maar wat wil Marvin eigenlijk? Ada heeft hem laten weten dat die nacht voor haar geen vergissing was.

Heel wat vragen dus, waarop we in het derde seizoen van Dertigers antwoorden zullen krijgen. Het is wel nog niet duidelijk wanneer die nieuwe afleveringen zullen uitgezonden worden.

Bekijk hier de eerste beelden van het derde seizoen van Dertigers:

Dertigers S03 b
VRT

Dertigers S03 a
VRT

VRT

Dertigers S03 d
VRT

De eerste twee seizoenen van Dertigers zijn volledig te bekijken op VRT MAX.

Meer streamingnieuws? Schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief via deze link.

Meer
Lees meer...