Kerstfilm ‘Our Little Secret’ met Lindsay Lohan krijgt officiële trailer

Netflix heeft de officiële trailer gelost voor de kerstfilm Our Little Secret. Het gaat opnieuw om een kerstfilm met Lindsay Lohan in de hoofdrol, nadat ze in 2022 al te zien was in de kerstfilm Falling For Christmas op Netflix. Haar tegenspeler in Our Little Secret wordt Ian Harding, die vooral bekend is van zijn rol als Ezra Fitz in Pretty Little Liars.

Deze week staat bij Netflix volledig in het teken van de opkomende kerstfilms. De streamingdienst pakt in november elke woensdag uit met een nieuwe kerstfilm en die vier films krijgen deze week allemaal een officiële trailer. Dinsdag kregen we zo de trailer te zien van Meet Me Next Christmas, woensdag was het de beurt aan Hot Frosty en donderdag kregen we een voorsmaakje van de sexy film The Merry Gentlemen. Vandaag is het tijd voor de laatste film uit het rijtje: Our Little Secret.

Our Little Secret

In de laatste kerstfilm van Netflix is de hoofdrol weggelegd voor Lindsay Lohan, die de rol van Avery zal spelen. Zij brengt voor de eerste keer Kerstmis door bij de familie van haar vriend Cameron (Jon Rudnitsky). Ze hoopt daarbij vooral de moeder (Kirsten Chenoweth) van haar vriend te imponeren, maar die is niet de makkelijkste. Tot overmaat van ramp staat Avery plots oog in oog met haar ex Logan (Ian Harding), die momenteel date met de zus van Cameron. Avery en Logan beslissen om hun verleden samen geheim te houden, maar deze ontmoeting haalt wel heel wat oude herinneringen op.

Het gaat om de tweede kerstfilm van Lindsay Lohan voor Netflix. Vorig jaar was Lindsay Lohan ook te zien in de romantische komedie Irish Wish op de streamingdienst. Je kan de film vanaf woensdag 27 november vinden op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer:

Our Little Secret is vanaf woensdag 27 november te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...