‘The Masked Singer’: Dit is wie er eenmalig deelnam als Eekhoorn

Vorige week maakten we in The Masked Singer kennis met een nieuw masker. Eekhoorn kwam één week meezingen en werd vandaag al ontmaskerd. Vorige week werd al duidelijk dat het ging om een sportman met een Kempisch accent. Daardoor zaten heel wat mensen op het juiste spoor.

Deze week kregen we in The Masked Singer uitzonderlijk twee ontmaskeringen te zien. De eerste gebeurde al meteen aan het begin van de aflevering. Het ging om Eekhoorn, die we pas vorige week leerden kennen en waarvan we ook al wisten dat hij een gastdeelnemer was en dus buiten de competitie deelnam. Daardoor wisten we ook al dat hij vandaag z’n masker moest afnemen.

Wout Van Aert

Doordat we maar één week kregen om te raden wie er onder het masker van Eekhoorn verscholen zat, werd het ons iets makkelijker gemaakt dan bij de andere maskers. Zo was het Kempische accent van Eekhoorn duidelijk te horen door zijn vervormde stem en kon het pak het gespierde lichaam van de deelnemer niet verstoppen.

Het was dus meteen duidelijk dat we op zoek moesten gaan naar een sportman uit de Kempen. Daardoor werden enkele namen meteen genoemd. Het ging daarbij vooral om Tom Boonen, Toby Alderweireld, Jan Vertonghen en Wout Van Aert. Uiteindelijk bleek het om die laatste te gaan, die in zijn drukke agenda nog een gaatje vond om deel te nemen aan The Masked Singer.

The Masked Singer is elke vrijdag om 20.40 uur te zien op VTM en VTM GO. Meteen na de uitzending kan je op VTM GO ook kijken naar Behind The Mask.

Meer
Lees meer...