Mystery solved! Dit betekenen de blauwe bolletjes die in je Snapchat-berichten verschijnen

Soms verschijnt in de linkeronderhoek van je Snapchat-messages een gewoon blauw bolletje en soms een lachend gezichtje met daarrond een blauw randje. Tot nu toe was het een groot mysterie wat die bolletjes wilden zeggen en vooral wat het verschil tussen beiden is. Tip: het heeft iets met het antwoord van de andere persoon te maken. 

Een klein blauw bolletje of een emoji met een blauw randje rond. Dat zie je soms linksonder verschijnen in je berichten op Snapchat. Zoals je al kon vermoeden, hebben de bolletjes iets te maken met de persoon waarmee je aan het chatten bent.

Gewone blauwe bolletje

Het gewone blauwe bolletje wil simpelweg zeggen dat de persoon waarmee je in gesprek bent naar Snapchat aan het kijken is. Zijn of haar scherm staat dus open op jullie gesprek.

Tech Insider

Emoji met blauw randje

Het symbooltje van een lachend mannetje met daarrond een blauw randje wil zeggen dat de persoon waar je mee aan het chatten bent het gesprek net geopend heeft.

Op die manier zie je perfect wanneer de andere persoon je bericht heeft gelezen. Dit symbooltje blijft dan ook enkel de eerste momenten op je scherm en dient als een soort van leesbevestiging.

Tech Insider
Meer
Lees meer...