Left Right
scrollTop top

Acht dingen die je nog niet wist over Chris Pratt


Acht dingen die je nog niet wist over Chris Pratt
Sony Pictures Releasing Belgium

Chris Pratt is de ‘man of the moment’. De sympathieke acteur is overal te zien en weet rol na rol te veroveren. Sinds hij vorig jaar in Guardians of the Galaxy doorbrak als leading man staat Hollywood voor hem in de rij. Niet zo vreemd, want Chris is niet alleen sympathiek en grappig, hij is ook nog eens een liefhebbende echtgenoot en vader. Hieronder lees je acht dingen die je wellicht nog niet wist over de Jurassic World-acteur!

1. Meant to be

getty images

Chris en zijn vrouw Anna Faris (Scary Movie, Mom, What’s Your Number) waren ‘meant to be’. Tijdens een ‘Ask Me Anything’-sessie vroeg een fan naar zijn beroemde vrouw en het antwoord van Chris zal elke vrouw doen zwijmelen. “Anna en ik zijn bestemd voor elkaar. Onze relatie heeft me doen geloven in goddelijke interventie en het lot, net zoals mijn gekke carrière en de manier waarop ik in dit leven ben beland. Anna en ik groeiden 20 minuten bij elkaar vandaan op maar hebben elkaar nooit ontmoet tot we in LA waren. We hebben beiden onze start gehad met horror spoofs. We hebben beiden een animatiefilm gedaan met Phil Lord en Chris Miller. We zijn alletwee doorgebroken met rollen van maffe dommeriken die je laten lachen. We hebben beiden ouders die lijden aan MS. De gelijkenissen gaan maar door”.

Anna liet in een interview weten dat ze wist dat Chris de man van haar dromen was toen ze tijdens een van hun eerste dates bij Chris thuis kwam en ze zijn dode insectencollectie zag. Anna is zelf namelijk ook de trotse bezitster van een dode insectencollectie. De twee ontmoetten elkaar tijdens de opnamen van Take Me Home Tonight in 2007, trouwden in 2009 in Bali en hebben hun collecties sindsdien samengevoegd. Awh! Als dat geen echte liefde is!

2. Superpopulair op school

getty images

De Jurassic World-ster was erg populair op de middelbare school. En sportief! Hij groeide op in Lake Stevens in de staat Washington. Hij was fullback voor het football team, deed aan atletiek en ook nog aan worstelen. Hij was zo populair dat hij de toespraak tijdens de diploma-uitreiking mocht geven.

3. Bubba Gump

www.HollywoodLife.com

Chris kreeg zijn Grote Kans toen hij in de bediening werkte van Bubba Gump’s Restaurant in Hawaï. Regisseur Rae Dawn Chong vond hem zo charismatisch en grappig dat ze hem een rol aanbood in haar debuutfilm Cursed Part Three.

4. Kinderziekenhuis

getty images

Zijn favoriete football team is de Seattle Seahawks. Dit jaar stond ‘zijn’ team in de finale van de Super Bowl tegen het favoriete team van collega Chris Evans, de New England Patriots. Op Twitter kwam al snel een weddenschap tussen de twee tot stand over het kampioenschap. Chris verloor de weddenschap, maar maakte daarmee de dag van vele kinderen. Als tegenprestatie bezocht hij namelijk een kinderziekenhuis verkleed als Star-Lord uit Guardians of the Galaxy. Chris Evans kwam ook mee!

5. Vloeiend Duits

getty images

Chris is vloeiend in Duits! Ook kan hij vanwege zijn liefde voor slechte reality televisie uitstekend een Essex-accent nadoen. Nieuwsgierig? Bekijk het hier.

6. Eastwood

www.Imgbuddy.com

De lolbroek was ook te zien in de serie Everwood. Hij speelde Bright Abbot. In deze tijd had hij ook een relatie met zijn ‘televisiezus’ Emily VanCamp, bekend van Revenge.

7. Extreem gewichtsverlies

www.EliteDaily.com

De acteur weet vrijwel moeiteloos van gewicht te veranderen. Voor zijn rol in Moneyball verloor hij bijna 20 kilo, kwam weer aan voor zijn rol in 10 Years en moest weer afvallen voor zijn rol in Zero Dark Thirthy. De grootste verandering onderging hij echter voor zijn doorbraakrol als Star-Lord in Guardians of the Galaxy. Zelf zegt hij dat zijn vrouw hem het liefst wat voller heeft, omdat ze dol is op koken.

8. Zoontje

www.HuffingtonPost.com

Samen met zijn vrouw Anna heeft Chris een tweejarig zoontje, Jack. Omdat zijn vrouw en hij beiden zijn opgegroeid in Washington, willen ze over een aantal jaar verhuizen uit Hollywood. De reden hierachter is vooral dat Jack zo net zo’n fijne jeugd kan hebben als zijn ouders en dat is lastig te realiseren in het drukke Hollywood. Zeker voor de zoon van twee sterren.

En dan nu … Jurassic World!

Voorlopig hoeven we Chris in ieder geval niet te missen op het grote scherm! Vanaf vandaag schittert hij naast Velociraptors en de Indominous Rex in Jurassic World. Bekijk hieronder alvast de trailer!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  41.220.369
 • Aantal
  doden
  1.131.337
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  253.386
 • Aantal
  doden
  10.539