Acteur Johnny Depp maakt zijn intrede op TikTok

Na zijn overwinning in de rechtzaak tegen ex-vrouw Amber Heard, heeft Johnny Depp zijn intrede gemaakt op de app TikTok. In het proces haalde Depp zijn volledige gelijk, waardoor Heard hem nu een grote som geld moet betalen. De acteur was zelf niet aanwezig, maar was na de uitspraak maar al te blij om “zijn leven terug te hebben”. En in dat leven is er nu ook tijd voor een TikTok-account.

Acteur Johnny Depp heeft een TikTok-account aangemaakt. De Amerikaan won vorige week de rechtzaak tegen zijn ex-vrouw Amber Heard. In dat proces was er vaak sprake van de term trial by TikTok waarmee de advocaten verwezen naar de app waarop allerlei theorieën stonden te lezen. En dat moet de aandacht van Depp getrokken hebben, want de acteur heeft nu een eigen account.

Miljoenen volgers

Wie de voorbije zes weken niets heeft gehoord over Johnny Depp, heeft zonder twijfel onder een steen geleefd. Het proces tussen de Amerikaanse acteur en zijn ex-vrouw Amber Heard was namelijk hét onderwerp op de app TikTok. Vorige week is bekendgemaakt dat Depp de rechtzaak gewonnen heeft.

Die herwonnen vrijheid lijkt de acteur nu te willen delen met TikTok-gebruikers. Depp maakte namelijk een eigen account aan op de app mét blauw vinkje. Dat wil zeggen dat het account geverifieerd is en het dus écht Johnny Depp is. In een mum van tijd behaalde hij een gigantisch volgersaantal en op dit moment zit hij zelfs al aan 3,5 miljoen volgers. Hij heeft zelf nog geen video’s gedeeld, maar likete wel al heel wat posts.

Waarom Johnny Depp besliste om een account aan te maken, is niet bekend. Al denken velen dat het komt doordat de app een grote rol heeft gespeeld in het proces tegen Amber Heard. Tijdens het proces stond TikTok namelijk vol video’s waarin accounts de bewijzen van Heard weerlegden.

Bekijk Johnny Depps TikTok-pagina hier.

Meer
Lees meer...