Left Right
scrollTop top

Acteurs uit vorige seizoenen van ‘Dexter’ zullen niet spelen in seizoen 9


Dexter
© Bron: Isopix

Volgens James Remar, die de vader van Dexter speelde, werd er niemand van de cast gecontacteerd voor het nieuwe seizoen. Zo heerst er alleen onduidelijkheid over hoe de makers de nieuwe afleveringen zullen aanpakken.

Het einde van seizoen 8 van Dexter was misschien wel één van de slechtste eindes van de laatste jaren. De kijkers bleven met een leeg gevoel achter en heel wat vragen. Wel, voor het negende seizoen zullen heel wat van die vragen wellicht onbeantwoord blijven. James Remar, Harry Morgan in Dexter, heeft op Instagram een vraag beantwoord van een kijker. “Ik weet niet wat de plannen zijn voor het nieuw seizoen, maar ik ben er alvast niet bij betrokken”, zegt Remar. “Niemand van de originele cast werd gecontacteerd. Terwijl iedereen wel in het nieuwe seizoen wil betrokken zijn.” Het is dus alleen zeker dat Michael C. Hall terugkeert als Dexter.

“De kans om het goed te maken”

De makers van Dexter zijn wel op de hoogte van de fouten die ze gemaakt hebben met het einde van de originele show. Showrunner Clyde Phillips op de Podcast van The Hollywood Reporter, via Screenrant, dat ze enkele dingen proberen op te lossen. “We moeten eigenlijk opnieuw beginnen”, zegt Phillips. “We willen niet dat dit het negende seizoen van Dexter wordt. Er zullen tien jaar voorbij zijn tegen dat dit op het scherm komt en de show moet dat aantonen. Hoe dit seizoen zal eindigen, zal geen gelijkenissen hebben met het einde van seizoen 8. Het is een mooie kans voor ons om een nieuw einde te maken. Dit is de kans om het goed te maken. Wel is dit niet de reden waarom we een nieuw seizoen maken. We maken niet ongedaan. Het publiek zal niet bedot worden alsof het allemaal een droom was. Wat er gebeurde in de eerste acht seizoenen, gebeurde in de eerste acht seizoenen.”

Het negende seizoen keert niet terug naar Miami, dus is het misschien wel duidelijk waarom enkele hoofdrolspelers niet te zien zullen zijn. Maar wat met Hannah, de vriendin van Dexter? En zijn zoon Harrison? We zullen allemaal moeten afwachten tot het nieuwe seizoen verschijnt wat er allemaal gebeurt rond het personage van Dexter.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…